Een selectie van onze vakantiehuizen in Chantonnay

Alle vakantiehuizen in Chantonnay
Frankrijk, Vendée, Loire, Chantonnay
6 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Vendée, Loire, Chantonnay
4 personen
1 slaapkamer

Vakantiehuizen in de omgeving van Chantonnay

Frankrijk, Vendée, Loire, Saint-Laurent-de-la-Salle
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Vendée, West-Frankrijk, Saint-Laurent-de-la-Salle
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Vendée, Loire, Les Brouzils
8 personen
4 slaapkamers
Frankrijk, Vendée, Loire, Avrillé
4 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Vendée, Loire, Longeville-sur-Mer (L'Alouette)
4 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, Vendée, West-Frankrijk, Longeville-sur-Mer (L'Alouette)
10 personen
4 slaapkamers
Frankrijk, Vendée, Loire, Longeville-sur-Mer (L'Alouette)
6 personen
2 slaapkamers

Vakantie in Chantonnay

  • Toeristische info

Net buiten Chantonnay, op slechts 3 km van het centrum, ligt dit bijzonder plezierige vakantiepark, omringd door prachtige bossen met wandelpaden. Het is zeer gunstig gelegen, midden in het departement van de Vendée, bij de historische steden La Roche-sur-Yon (34 km), Fontenay-le-Comte (41 km) en Cholet (51 km). Deze omgeving kent diverse toeristische hoogtepunten waaronder het Puy du Fou (30 km) met schitterende spektakels en het moeras van Poitou; wie zich in "Groen Venetië" wil wanen, kan bij Luçon instappen en genieten van deze vredige, aparte wereld (32 km).

Maar bezoekt u ook de mooie plaatsjes als Ste. Hermine (17 km), Parthenay (65 km) en Clisson met kasteel, historisch centrum en mooie huizen (55 km). Voor een dagje naar zee met zandstrand kunt u naar L'Aiguillon-sur-Mer (50 km). Als u nu toch aan de kust bent, neem dan vooral eens de kustweg in westelijke richting naar de badplaats Les Sables d'Olonne met wandelboulevard, gezellige terrasjes, winkeltjes en grote haven (75 km). Maar ook kunt u een frisse duik nemen in het recreatiemeer van Rochereau (10 km); zeilboten-, surfplanken- en kanoverhuur.

Voor de kleintjes is er een meer op 100 m met strandje waar een klein gedeelte is afgezet om te zwemmen. De visliefhebber mag in dit meer z'n hengel uitgooien; u kunt zelfs meedoen aan een viscompetitie die hier regelmatig wordt gehouden. De kinderen doet u een groot plezier als u naar het attractiepark gaat in Mervent (30 km). Dan kunt u gelijk de dierentuin bezoeken die in hetzelfde plaatsje ligt. Golfbaan 18-holes bij Nesmy (35 km). Fietsverhuur, minigolf, wekelijkse markt, postkantoor, supermarkt en bakker in Chantonnay. Restaurants op 500 m.