Bekijk ons aanbod

0 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De Vendée ligt aan de westkust van Frankrijk, ten zuiden van Bretagne en ten noorden van Bordeaux. Uw vakantiehuis of landhuis aan zee in de Vendée ligt ideaal voor een heerlijke strandvakantie. Het departement grossiert in leuke stranden en de sfeer is gemoedelijk.

Vakantiehuis Vendée aan zee

De Vendée kent prachtige stranden en de mooiste vindt u in La Baule, Les Sables d’Óllone, Saint-Jean-de-Mont, Saint-Gilles-Croix-de-Vie of Pornic. De stranden bieden alle denkbare faciliteiten om u en de kinderen te vermaken, ze lopen vaak langzaam af en dat is vooral heerlijk voor de kids. Uw vakantiehuis of domaine aan zee in de Vendée ligt in de buurt!

Landhuis kust Vendée

Nu we het toch over de kleintjes hebben, bezoek beslist Océanile, het waterpark van Ile de Noirmoutier met een golfslagbad, glijbanen, whirlpools, waterval en waterspelletjes. Het eiland is met een brug verbonden met het vasteland, dus goed bereikbaar vanuit uw vakantiehuis of gîte.

Vendée Vakantievilla aan zee

Onze vakantiehuizen aan zee in de Vendée zijn ook het vertrekpunt voor een tochtje naar Île d'Yeu. Het eiland kan in een ruim uur worden bereikt per veerboot vanuit Fromentine. Dit 10 km lange en 4 km brede eiland is zeer populair bij toeristen!

Serene moerassen

Het Marais Poitevin ligt dromerig ten noorden van de stad La Rochelle en aan de zuidkant van de Vendée. Het is mogelijk om met een gehuurde platbodem door de serene moerassen te varen. Het moeras ligt niet ver van zee en uw leuke vakantiehuis of gîte.

Vendée stranden

Welkom in uw appartement of vakantiehuisje aan de kust. De Vendée is het departement voor mensen die houden van lange stranden, kastelen en dorpjes met gezellige restaurantjes, kleurrijke winkeltjes en terrasjes. Uw huis aan zee in de Vendée ligt soms in een vakantiepark met een enorm aanbod aan activiteiten.

Bekijk ons aanbod