Alle vakantiehuizen in de Vendée

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Vendée

De Vendée grenst in het noorden aan de Loire-Atlantique en Maine-et-Loire. In het oosten aan Deux-Sèvres, in het westen aan de Oceaan en in het zuiden aan de Charente-Maritime. De hoofdstad is La Roche-sur-Yon. Onze vakantiehuizen in Frankrijk in de Vendée liggen er vlakbij.

Vakantiehuizen in de Vendée

Prachtige Franse badplaatsen met brede stranden van fijn wit zand die langzaam in zee aflopen. Lekker voor de kinderen. De badplaatsen Saint-Jean-de-Monts, Saint-Gilles-Croix-de-Vie, La Baule, Pornic, Les Sables d’Olonne zijn de pareltjes van deze kust. Hier een vakantiehuisje huren is pas echt vakantie.

Uw vakantiehuisje bij een waterpark

Uw vakantiehuis in de Vendée ligt aantrekkelijk en dicht bij veel bezienswaardigheden. Wat dacht u van Île de Noirmoutier? In het Château is een prachtig museum. Het waterpark Parc Océanîle wacht op de kinderen. Het eiland is ook te bereiken via de bijna 5 km lange passage du Gois. Deze loopt bij hoog tij onder water en is alleen berijdbaar bij laag tij. Spannend.

Vakantiewoningen in de Pays de la Loire

U beschikt over alle faciliteiten in uw vakantiehuis in de Vendée. Het vakantiehuis ligt veelal op een leuk vakantiepark met fraaie huizen of vakantievilla’s. Uw vakantiehuis in de Vendée ligt landelijk en heeft vaak een adembenemend uitzicht. Veel van onze vrijstaande vakantiehuizen of gîtes hebben een zwembad.

Vakantiehuisje en paardrijden

Uw kinderen worden ongetwijfeld enthousiast van een vakantie in de Pays de la Loire. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw vakantiehuisje. Neem ze eens mee voor een dagje paardrijden over het brede aantrekkelijke strand. Wedden dat ze morgen weer willen?

Verliefd op de Vendée

Onze vakantiehuizen staan garant voor een onvergetelijke vakantie. Tel daarbij op de charme van de bewoners, het zonovergoten klimaat, het achterland en het enorme aantal bezienswaardigheden. Laat u betoveren door deze streek en ervaar een optimaal vakantiegevoel vanuit uw vakantiehuis in de Vendée.

La Roche-sur-Yon

Brede stranden onder een stralende zon

  • Kilometers lange, kindvriendelijke zandstranden
  • Heerlijke vis, oesters en andere verse fruits de mer
  • Vrijwel net zoveel uren zon als de Côte d'Azur
  • Het vlakke land is erg geschikt voor fietstochten
  • Themapark Puy de Fou met ongekende spektakelstukken

Vakantie in de Vendée: brede stranden onder de zon

Vakantie in de Vendée! De Vendée staat garant voor een geslaagde strandvakantie. Al jarenlang is deze streek bij gezinnen met kinderen favoriet. De stranden zijn breed, vlak en er is weinig stroming. En het bijzondere microklimaat in de Vendée zorgt ervoor dat u optimaal van de zon kunt genieten. Oftewel: reserveer een vakantiehuis in de Vendée, voor de meest kindvriendelijke stranden van heel Frankrijk!

Een dagje niet naar het strand? Geen probleem, er zijn volop mogelijkheden voor het maken van leuke dagtochten.

Geniet van de brede zandstranden in de zonnige Vendée. Reserveer een vakantiehuis in de Vendée bij Topic Travel voor uw mooiste strandvakantie!

Vakantiehuizen, appartementen en vakantiewoningen in de Vendée

Bij Topic Travel reserveert u de mooiste vakantiehuizen in de Vendée. Meestal staan de vakantiehuizen helemaal vrij. Maar er zijn ook prima appartementen en vakantiewoningen, soms in vakantieparken.

Vrijwel alle vakantiehuizen in de Vendée liggen bij of meteen aan zee. En u kunt kiezen voor een vakantiehuis met een zwembad. Dat is cool voor een vakantie met kids!

Vakantie aan het strand in de Vendée

De grootste attractie van de Vendée is het strand. En wat voor strand: eigenlijk bestaat de Vendée uit een 150 kilometer lang en wit zandstrand. Af en toe onderbroken door een partij rotsen. De stranden zijn behoorlijk breed en lopen dus maar langzaam af in zee. Een sterke stroming is er niet en op veel plaatsen zijn speeltuinen voor de kleintjes. In het zand is alle ruimte om zandkastelen te bouwen, te vliegeren en te ravotten. Perfect voor een vakantie met de kinderen. En het mooie is: na de Côte d'Azur heeft de Vendée de meeste zonne uren van heel Frankrijk!

Vrijwel alle vakantiehuizen in de Vendée liggen bij of meteen aan zee. Met een vakantiehuis in de Vendée beleeft u de mooiste vakantie aan het strand!

Gezellige badplaatsen in de Vendée

Alle faciliteiten voor een geslaagde vakantie In de Vendée zijn in ruime mate aanwezig. De mondaine badplaatsen zijn volledig gericht op de verwende vakantieganger. Bezoek St. Jean-de-Monts, Les Sables d'Olonne, La Baule en Pornic. U vindt er bedrijvige boulevards met draaimolens, casino's, gezellige terrasjes en restaurants. Regelmatig is er markt en tot in de late uurtjes kunt u souvenirs kopen in de kraampjes. Een mooi contrast vormen de rustige haventjes waar vissersbootjes dobberen.

Vanuit uw vakantiehuis ligt de gezelligheid in de Vendée binnen handbereik!

De kust van de Vendée

Uw vakantiehuis in de Vendée is de springplank bij uitstek voor leuke tochtjes. Bijvoorbeeld naar het schiereiland Ile de Noirmoutier, via de weg die alleen met laag water berijdbaar is vanaf het vasteland. Maak een boottocht naar Ile d'Yeu of een kanotocht door de moerassen. Breng een bezoek aan het vogelreservaat bij l'Ile d'Olonne en de talrijke oesterkwekerijen. Fiets over de speciaal aangelegde paden door de uitgestrekte naaldbossen, soms meteen vanuit uw vakantiehuis.

Vakantiehuizen in de Vendée: brede stranden onder de zon

Ontdek de Vendée. Geniet op de brede zandstranden in deze zonnige streek. Bij Topic Travel reserveert u eersteklas vakantiehuizen, appartementen en vakantiewoningen in de Vendée! Bekijk voor een strandvakantie ook ons aanbod in Normandië en Bretagne.

Een vakantiehuis in de Vendée: brede stranden onder de zon!

Alle vakantiehuizen in de Vendée
Aanmelden