Alle vakantiehuizen in Vaucluse

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in de Vaucluse

Uw vakantiehuis in de Vaucluse ligt in een fraaie streek met serene kerken, romantische abdijen en slaperige dorpjes. Uw huis kan in een vakantiepark liggen met alle denkbare faciliteiten, maar kan ook vrijstaand op een berg liggen met uitzicht op purperen lavendelvelden. Hoe dan ook, uw landhuis in de Vaucluse is sfeervol ingericht en heeft een prachtig uitzicht.

Chalet Vaucluse

Uw vakantiehuis of gîte in de Vaucluse ligt in een oogstrelend landschap tussen velden vol gele zonnebloemen en kale bergen als de Montagne du Lubéron en de populaire Mont Ventoux. Uw vakantievilla in de Vaucluse is het vertrekpunt voor mooie tochten naar Avignon.

Brug van Avignon

In Avignon bezoekt u behalve het Paleis, de bekende brug van Avignon, Musée Calvet, het Saint André Fort en het Musée Requien. Onze fraaie vakantiehuizen of bungalows in de Vaucluse liggen in de buurt.

Uitzicht Rhônedal

Rondom het Château des Papes lieten de Pausen wijngaarden aanleggen en vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over het Rhônedal. Wanneer u een wijnproeverij bezoekt, neem dan beslist een flesje Châteauneuf-du-Pape mee naar uw gezellige chalet.

Vaucluse wijngebied

Het wijngebied Côtes-du-Ventoux ligt tussen de Dentelles de Montmirail, de Mont Ventoux en in het zuiden het Plateau de Vaucluse. Carpentras mag u in ieder geval niet missen, de stad heeft een prachtige Romeinse triomfboog. Uw stijlvolle vakantievilla of vakantiehuis in de Vaucluse heeft geen triomfboog, maar is ook zeer fraai te noemen.

Huis Vaucluse

Apt ligt aan de voet van het Luberongebergte en het Parc Naturel Régional du Luberon nodig u graag uit voor lange wandeltochten. Uw comfortabele gîte of vakantiehuis in de Vaucluse is gemaakt voor levensgenieters!

Alle vakantiehuizen in Vaucluse
Aanmelden