Alle bestemmingen in Provence-Alpes-Côte d'Azur

Apt
Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in Provence-Alpes-Côte d'Azur
Vakantie-ideeën
Lastminute
11 vakantiehuizen
Groepshuizen
2 vakantiehuizen
Gezinnen met kinderen
2 vakantiehuizen

Vakantiehuis Var

De Var is graag uw gastheer in een van de meest fraaie streken van Zuid-Frankrijk. De Var met Toulon als hoofdstad, ligt in het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee en omvat een gedeelte van de Côte d’Azur. In deze zonovergoten streek ligt uw vakantiehuis dromerig op u te wachten in de Var.

Domaine Gorges du Verdon

Het natuurpark Gorges du Verdon en de Grand Canyon du Verdon liggen ook in de dromerige Var. De kloof is maar liefst 21 km lang en loopt van Aiguines tot aan Point Sublime. Hiervandaan doet het indrukwekkende uitzicht u naar adem happen. In de verte ligt, tussen purperen lavendelvelden en velden vol gele zonnebloemen, uw vakantiehuis in de Var.

Résidence Var

Plaatsen als Toulon en Aups staan vet omcirkeld op uw verlanglijstje, maar de Var kent ook nog veel verscholen onbekende plaatsen waar u uw ogen uitkijkt. De allerleukste dorpjes liggen nooit ver van uw manoir of résidence in de Var!

Traditionele Bouillabaisse

U geniet van de traditionele Bouillabaisse met de knoflook- en saffraanrijke Rouille. Natuurlijk drinkt u er een glaasje Roussanne uit Pertuis bij. Een droge, geurige wijn met een laag zuurgehalte. De uitgebalanceerde wijn presenteert een explosie van fruittonen als wilde bosbessen en rijpe frambozen. Uw vakantiehuis in de Var wacht wel even!

Purperen lavendelvelden

Vanuit uw vakantievilla in de Var maakt u dagelijks mooie tochten langs purperen lavendelvelden, stoere kastelen, oude burchten en piepkleine dorpjes waar de klok al jaren geleden is stopgezet. In de verte liggen het Massif de l’Esterel en het Massif des Maures te wachten op uw komst.

Landhuis Var

De zon maakt hier overuren en de stranden van de Côte d'Azur zijn een eldorado voor zonzoekers. U drinkt een glas Chardonnay in de haven van Saint-Tropez en vergaapt zich aan de filmsterren. Uw bungalow in de Var ligt goed!

Alle vakantiehuizen in Provence-Alpes-Côte d'Azur
Aanmelden