Alle bestemmingen in Tarn

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Tarn

De Tarn heeft niet alleen een bijzondere en weelderige natuur, maar ook haar cultuur is zeer rijk. De Tarn bezit versterkte dorpen, stoere kastelen, romantische kerken en musea. Cordes-sur-Ciel bijvoorbeeld, geeft u een middeleeuws gevoel met vele beeldhouwers, pottenbakkers en muziekinstrumentbouwers. Onze vakantiehuizen in Frankrijk liggen er vlakbij.

Gorges du Tarn

Natuurlijk bezoekt u de spectaculaire kloof waar de rivier de Tarn stroomt. De rivier loopt gedeeltelijk door de regio Midi-Pyreneeën en is gelegen tussen twee kalkplateaus. Bezienswaardigheden in de regio zijn stuk voor stuk indrukwekkend. Vakantiehuizen in de Tarn liggen nooit ver van de beroemde kloof.

Bezienswaardigheden vlak bij uw vakantiehuis

Uw vakantiehuis in de Tarn ligt midden in de natuur. Vanaf het terras van uw vakantiehuisje of gîte heeft u soms een fenomenaal uitzicht op een imposant berglandschap. Natuurlijk gaat u op ontdekkingreis naar Albi. In deze plaats staat de Cathédrale Sainte-Cécile uit de 15e eeuw. In deze kathedraal liggen de mooiste fresco's en prachtige schilderingen voor u verborgen.

Vakantiewoning met zwembad

U hebt uiteraard alle comfort in uw vakantiehuis in de Tarn. Het vakantiehuis ligt centraal, vaak in een vakantiepark met zwembad, en soms in de buurt van andere huizen of vakantievilla’s. Uw vakantiehuis in de Tarn ligt meestal dicht bij bezienswaardigheden. U gaat zich niet vervelen. Uw kinderen trouwens ook niet.

Vakantiehuisje huren bij Gorges

Een vakantie in de Tarn betekent vooral veel genieten. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw vakantiehuisje. Met wat geluk ligt uw vrijstaande vakantiehuisje vlak bij de Gorges. Maar u kunt natuurlijk ook een middeleeuws kasteel bezoeken of een roofvogelshow meemaken.

De gastronomie van de Tarn

Onze vakantiehuizen in de Tarn geven u het volmaakte Franse vakantiegevoel. Tel daarbij op het enorme aantal bezienswaardigheden, de overweldigende natuur en de gastvrijheid van de bewoners. De gastronomie van de regio is wereldberoemd. De Tarn is indrukwekkend. Ervaar dat complete gevoel direct vanuit uw kindvriendelijke vakantiehuisje. Wij weten zeker dat u er terugkomt!

Vakantie in de middeleeuwen

Rust en ruige natuur

  • Een paradijs voor natuurliefhebbers
  • Historische stadjes vol eeuwenoude tradities
  • Maak een kanotocht door de Gorges du Tarn
  • Albi, de geboortestad van Toulouse-Lautrec
  • Streekgerechten met wild, gevogelte en rode wijn
  • Cordes-sur-Ciel: een hemelse must

>Vakantie in de Tarn: rust en ruige natuur in Zuid-Frankrijk

Reserveer een vakantiehuis in de Tarn! Deze streek ligt aan de voet van het Massif-Central in Zuid-Frankrijk en is vernoemd naar de rivier de Tarn. De natuur in de Tarn is overweldigend: beeldschone, beboste bergen en heuvels met in de dalen talrijke beekjes. Veel vakantiehuizen zijn omringd door de natuur. Hier komt u volledig tot rust! Voor de afwisseling bezoekt u de oude stadjes, met prima restaurants en die ongedwongen sfeer.

Kies voor een vakantiehuis in de Tarn als u de rust en de ruige natuur van Zuid-Frankrijk wilt ontdekken. Topic Travel heeft voor u de mooist gelegen vakantiehuizen in de Tarn geselecteerd.

Vakantiehuizen en vakantiewoningen in de Tarn

Bij Topic Travel vindt u de beste vakantiehuizen en vakantiewoningen in de Tarn. Bijna alle vakantiehuizen in de Tarn zijn vrijstaand. Een aantal vakantiehuizen beschikt over een eigen zwembad. Dat is goed nieuws voor de kinderen in de vakantie!

Ook is de Tarn een mooie streek om met uw partner samen te verkennen. Huur in dat geval een vakantiehuis in het goedkopere laagseizoen!

Waterpret in de Tarn

De rivier de Tarn is een bron van vermaak, net als de Agout en de kleinere riviertjes. Huur een kano of een kajak voor een sportieve tocht! Langs de oevers liggen leuke strandjes om te genieten van de zon tijdens de picknick. De kinderen kunnen lekker zwemmen en spelen in het water. Bij de grotere meren zijn vaak terrasjes en watersportvoorzieningen, zoals bij het Lac de Raviege en het Lac du Laouzas. Speciaal voor de vissers noemen we vele visrijke beekjes waar u ongestoord op forel kunt vissen. In de omgeving van uw vakantiehuis in de Tarn is altijd wel waterpret!

De natuur in de Tarn

Een vakantie in de Tarn staat in het teken van de natuur. Het landschap bestaat voornamelijk uit dicht beboste heuvels en bergen en hier en daar wat rotsen. In de dalen kronkelen allerlei beekjes en rivieren, waarvan de Tarn natuurlijk de belangrijkste is. Hier kunt u wandelen dat het een lieve lust is, soms lopen de paden voor uw gemak vlak langs uw vakantiehuis. Mountainbikes niet vergeten! Of misschien gaat u liever paardrijden? Of bewonder de natuur tijdens uw autoritjes. Ontelbare, goed gemarkeerde en schitterend gelegen weggetjes slingeren zich door het onbedorven landschap.

Bezienswaardigheden in de Tarn

Uw vakantiehuis in de Tarn is het beste startpunt om de streek te verkennen. Maak een autotocht langs de Gorges du Tarn en de Gorges de l'Agout, er liggen magnifieke weggetjes! Bewonder de Montagne Noire en het Forêt de Grésigne, ruig en indrukwekkend. Bezoek in uw vakantie de oude stad Albi met de kathedraal Sainte Cécile en het museum van de schilder Toulouse-Lautrec. Gaillac, omringd door de oudste wijngaarden van Frankrijk. Het middeleeuwse Cordes-sur-Ciel dat hoog op een rots ligt. Lautrec, het centrum van de roze knoflook, het kasteel van Mauriac en pittoreske plaatsjes als Ambialet en Castelnau-de-Montmiral. Ontdek al het moois van de Tarn in uw vakantie!

Vakantie in de Tarn: rust en ruige natuur in Zuid-Frankrijk

Kies voor een vakantie in de Tarn om de rust en de ruige natuur van Zuid-Frankrijk te ontdekken. Topic Travel heeft voor u de mooist gelegen vakantiehuizen en vakantiewoningen in de Tarn geselecteerd.

Een vakantiehuis in de Tarn: rust en ruige natuur in Zuid-Frankrijk!

Alle vakantiehuizen in Tarn
Aanmelden