Alle vakantiehuizen in Tarn-et-Garonne

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Tarn-et-Garonne

De Tarn-et-Garonne heeft niet alleen een bijzondere en grillige natuur, maar ook zijn cultuur is zeer rijk. Het departement Tarn-et-Garonne is genoemd naar de twee rivieren de Tarn en de Garonne die door het departement lopen. Onze vakantiehuizen in Frankrijk liggen er vlakbij.

Dagtocht naar de Gorges du Tarn

Weliswaar liggen de Gorges in het aangrenzende departement Tarn, maar een dagtocht naar de spectaculaire kloof, waardoor de rivier de Tarn zich een weg baant, kunt u niet overslaan. De rivier loopt gedeeltelijk door de regio Midi-Pyreneeën en is gelegen tussen twee kalkplateaus. Onze vakantiehuizen in de Tarn-et-Garonne liggen nooit ver van de Gorges.

Montauban

Uw vakantiehuis in de Tarn-et-Garonne ligt midden in het groen. Vanaf het terras van uw vakantiehuisje of gîte kunt u met wat geluk Montauban zien liggen. De naam Montauban is afkomstig van Mons albanus (witte berg)en het stadje werd in 1144 door de graaf van Toulouse uitgebreid. In de 14e eeuw kende de stad een grote bloei.

Vakantiewoning met comfort

U hebt uiteraard alle comfort in uw vakantiehuis in de Tarn-et-Garonne. Het vakantiehuisje ligt centraal, en soms in de buurt van andere huizen of vakantievilla’s. Uw vakantiehuis in de Tarn-et-Garonne ligt meestal dichtbij bezienswaardigheden. In deze regio komt u altijd ogen en tijd tekort.

Vakantiehuisje huren bij de Gorges

Een vakantie in de Tarn-et-Garonne betekent vooral veel genieten. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw vakantiehuisje. Met wat geluk ligt uw vrijstaande vakantiehuisje vlakbij de Gorges. Maar u kunt natuurlijk ook een stoere burcht of een oud stadje bezoeken.

Trotse Tarn-et-Garonne

Onze vakantiehuizen in de Tarn-et-Garonne laten u kennis maken met dat typische Franse vakantiegevoel. De overweldigende natuur en de gastvrijheid van de trotse bewoners completeren het geheel. De Tarn-et-Garonne is even indrukwekkend als de naam doet vermoeden. Ervaar dat gevoel vanuit uw eigen vakantiehuisje met zwembad.

Vakantiehuisje in de middeleeuwen

Het authentieke Frankrijk

  • Vriendelijk landschap met bossen en wij- en boomgaarden
  • De meeste pigeonniers, die sierlijke duiventillen, van Frankrijk
  • Bastides en middeleeuwse stadjes als Montauban en Lauzerte
  • De Gorges de l'Aveyron, een van Frankrijk's mooiste canyons
  • Geen toeristische trekpleisters, kleinschaligheid is hier troef
  • Pittoreske dorpjes met overdekte markthallen en arcadepleinen
  • Streekgerechen zoals foie gras, confit de canard en verse forel

Vakantie in de Tarn-et-Garonne: het authentieke Frankrijk

Reserveer uw vakantiehuis in de Tarn-et-Garonne! Deze streek in Zuid-Frankrijk dankt zijn naam aan de rivieren de Tarn en de Garonne en staat nauwelijks op de toeristische kaart. Een aanrader voor de liefhebbers van het oorspronkelijke binnenland van Zuid-Frankrijk zoals wij dat kennen van het witte doek. De natuur is hier overweldigend en ruig, en de oude plaatsjes zijn nog onbedorven.

In de Tarn-et-Garonne kunt u genieten van het authentieke karakter van Frankrijk. Bij Topic Travel reserveert u het vakantiehuis voor uw mooiste vakantie in de Tarn-et-Garonne!

Vakantiehuizen en vakantiewoningen in de Tarn-et-Garonne

Topic Travel is uw adres voor de fraaiste vakantiehuizen en vakantiewoningen in de Tarn-et-Garonne. De meeste vakantiehuizen in de Tarn-et-Garonne zijn geheel vrijstaand. En meestal zijn de vakantiehuizen voorzien van een eigen zwembad. Fantastisch voor de kinderen in de vakantie!

Of ontdek de romantiek van de Tarn-et-Garonne samen met uw partner. Reserveer maar eens een vakantiehuis in het goedkope laagseizoen!

Waterpret in de Tarn-et-Garonne

De Tarn-et-Garonne dankt zijn naam aan de rivieren de Tarn en de Garonne. Heel rustig kronkelen deze twee door het karakteristieke landschap. Net als de talrijke andere rivieren, zoals de Aveyron en de Barguelonne. Op flink wat plekken vindt u leuke strandjes aan het water. Lekker picknicken in de vakantie, zonnen en een hengeltje uitgooien (forel!). Of huur een kajak of een kano voor extra waterpret! Meer voorzieningen treft u bij de recreatiemeren. Bijvoorbeeld bij Beaumont-de-Lomagne en Molières, of het Lac de Boulet. Bij de vakantiehuizen in de Tarn-et-Garonne ligt de waterpret voor het opscheppen!

De natuur in de Tarn-et-Garonne

In de Tarn-et-Garonne komen natuurliefhebbers helemaal aan hun trekken. Het landschap doet soms ruig aan, met dicht beboste heuvels en in de dalen kronkelt altijd wel ergens een beekje. Veel vakantiehuizen liggen temidden van de fraaie natuur. Hier maakt u in de vakantie schitterende wandeltochten, rugzak en wandelschoenen mee! Want op de toppen wordt u beloond met fraaie panorama's over de groene omgeving. Bent u luier aangelegd? Maak dan op uw gemak vanaf uw vakantiehuis een ritje met de auto over de slingerende weggetjes. Draai de raampjes naar beneden en geniet van het indrukwekkende natuurschoon.

Bezienswaardigheden in de Tarn-et-Garonne

In de Tarn-et-Garonne is uw vakantiehuis een comfortabele basis om de streek te verkennen. Maak in uw vakantie kennis met het authentieke Zuid-Frankrijk. Opvallend zijn in de Tarn-et-Garonne de pigeonniers; deze duiventillen zijn ware kunstwerken! Bewonder de middeleeuwse bastides met hun arcadepleinen en de geweldige restaurants. Beaumont-de-Lomagne, Montauban en Montaigu-de-Quercy zijn slechts enkele voorbeelden. Het klooster van Moissac, gesticht in de 7e eeuw. Bezoek de historische stadjes als Saint-Antonin-Noble-Val, Lauzerte en Caussade, al is het maar om die leuke streekmarkt.

Vakantie in de Tarn-et-Garonne: het authentieke Frankrijk

In de Tarn-et-Garonne kunt u genieten van het authentieke Frankrijk. Bij Topic Travel reserveert u de vakantiehuizen en vakantiewoningen voor de beste vakanties in de Tarn-et-Garonne!

Een vakantiehuis in de Tarn-et-Garonne: het authentieke Frankrijk!

Alle vakantiehuizen in Tarn-et-Garonne
Aanmelden