Alle bestemmingen in de Rhône Alpes

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
122 vakantiehuizen
Groepshuizen
82 vakantiehuizen
Lastminute
73 vakantiehuizen
Wellness
39 vakantiehuizen
Dicht bij de piste
36 vakantiehuizen

Rhône-Alpes

De Franse Alpen zijn onderdeel van de Rhône-Alpes en dit is een streek waar wandelen, fietsen, golfen en wintersport tot kunst verheven zijn. In de Alpen is het bij Les 2 Alpes en Alpe d’Huez zelfs mogelijk om ook in de zomer te skiën! De Franse Alpen brengen u direct in extase en uw vakantiehuis of chalet in Rhône-Alpes doet u even naar adem happen!

Vakantievilla Rhône-Alpes

De enorme verscheidenheid in cultuur en natuur maken de regio zo interessant. Grillige kloofdalen, kletterende watervallen en woeste rivieren domineren het aantrekkelijke landschap en uw fraaie vakantievilla, manoir of bungalow ligt er middenin.

Résidence Rhône-Alpes

Vanuit uw vakantiehuis of landhuis in Rhône-Alpes staan natuurlijk uitstapjes naar het enorme ski- en wandelgebied gebied - Les Portes du Soleil - op het programma. En tussen de heuvels vindt u stoere kastelen en romantische burchten afgewisseld door spectaculaire grotten en nauwe gorges. In de verte ligt de Mont-Blanc bij Chamonix.

Huis Franse Alpen

Ontdek de natuurparken van de Vercors en Parc de la Vanoise en spot gemzen, steenbokken, koningsadelaars en bezoek daarna steden als Lyon, Grenoble of het gezellige Annecy. Het meer van Annecy is uitnodigend voor een boottochtje of een cursus parapente. De kinderen zullen er lang over napraten in uw gezellige vakantiewoning!

Rhône-Alpes voor golfers

De vele wandel- en klettersteigroutes in de Franse Alpen hebben een enorme aantrekkingskracht op de wandelaars. Het aantal uitgezette paden is indrukwekkend en ook voor mountainbikers is dit gebied een walhalla. Uw fraaie vakantiehuis in Rhône-Alpes ligt natuurlijk in de buurt van een van de vele golfcourts.

Rhône-Alpes voor levensgenieters

Uw vakantiehuis is het eldorado voor actieve levensgenieters op zoek naar de schoonheid van Frankrijk en haar uitbundige gastvrijheid. Tip: sorteer eerst alle vakantiehuizen in Rhône-Alpes op prijs!

Alle vakantiehuizen in de Rhône Alpes
Aanmelden