Alle bestemmingen in de Provence

Apt
Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in de Provence

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Provence

De Provence is een voltreffer wanneer u houdt van mooie steden, bergen en stranden! De Provence ligt ingeklemd tussen de Middellandse Zee, het Rhônedal en Italië. De streek ligt voor het grootste deel in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur. Uw sprookjes landhuis of bungalow in de Provence ligt dus fantastisch!

Résidence Provence

Aix-en-Provence mag u zeker niet overslaan. Slenter door deze historische hoofdstad van de Provence en vergaap u aan het architecturaal patrimonium, bewandel Le Cours Mirabeau en drink een glaasje Châteauneuf-du-Pape op een van de leuke terrasjes. Uw vakantiehuis of domaine in de Provence kan wachten.

Domaine Provence

Ontdek een van de oude en pittoreske vissersdorpjes aan de kust en geniet van een Bouillabaisse. De wijnen uit deze streek zijn wereldberoemd en de vele wijnhuizen staan vet omcirkeld op uw vakantielijstje. Uw gîte of appartement in de Provence ligt op de mooiste plekjes om te genieten van de Côte d'Azur.

Vakantievilla Provence

Onze vakantiehuizen in de Provence liggen centraal. Ga op ontdekkingsreis langs de Franse Rivièra en bezoek natuurlijk Nice, Cannes of Saint-Tropez. Neem plaats op een van die kleurrijke terrasjes aan de chique haven en geniet van de boten. Uw vakantiehuis of vakantievilla in de Provence ligt in de buurt.

Vrome abdijen

De Var is een romantische streek met verscholen kerken, vrome abdijen en slaperige dorpjes met kleine fluwelen pleintjes. Vertrekpunt voor mooie tochtjes is uw huis of vakantiewoning in de Provence.

Karakteristieke sfeer

De Provence kent voldoende redenen voor een heerlijke vakantie. Tel daarbij op het heerlijke klimaat, de vele golfbanen in de buurt en de chique uitstraling van de Provence en uw vakantie wordt een vakantie om nooit meer te vergeten. Uw sfeervolle vakantiehuis of bungalow in de Provence doet de rest.

Privé-zwembad Provence

Uw landhuis in de Provence ligt soms in een vakantiepark met veel faciliteiten. Er is bijna altijd een zwembad op het park en een leuk restaurant zorgt voor nog meer ontspanning. Een privé-zwembad bij uw résidence zorgt voor verkoeling.

Vakantiehuis huren in de Provence

Alle vakantiehuizen in de Provence
Aanmelden