Een selectie van onze vakantiehuizen in Nizza

Alle vakantiehuizen in Nizza
6 personen
2 slaapkamers

Vakantiehuizen in de omgeving van Nizza

Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Èze
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Drap
4 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, La Gaude
14 personen
7 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Vence
10 personen
5 slaapkamers
6 personen
5 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, La Turbie
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Provence, Berre-les-Alpes
4 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Antibes
10 personen
5 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Antibes
4 personen
1 slaapkamer

Vakantie in Nice

  • Algemeen

Nice doet u voor eventjes met de ogen knipperen! Deze stad in het zuidelijk deel van Frankrijk ademt die typisch Franse sfeer uit waarnaar u zo verlangt. Uw sprookjes résidence of bungalow in Nice ligt vlakbij het centrum of even buiten de stad!

Landhuis Nice

Nice staat al jaren vet omcirkeld in uw reisgids en niet zonder reden. De stad in de bont gekleurde regio Provence-Alpes-Côte d'Azur, straalt en getuigt van een rijke geschiedenis. Natuurlijk loopt u naar het Parque de la Colline du Château en geniet van het uitzicht. Uw vakantiehuis of domaine bij Nice is hiervandaan misschien wel te zien.

Gîte Nice

Uw reisgids vermeldt dat de promenade des Anglais het eldorado is voor fietsers, skateboarders en wandelaars. Hiervandaan is de kathedraal St. Réparata, die in het begin van de dertiende eeuw werd gebouwd, eenvoudig te vinden. Uw vakantievilla of appartement in Nice ligt prachtig aan zee op de mooiste plek om te genieten van de stad.

Vakantievilla Cote d'azur

Onze vakantiehuizen in Nice liggen ideaal voor uitstapjes naar het binnenland en voor lange wandelingen langs de kust. Deze omgeving heeft zoveel te bieden dat het u duizelt! Bijkomen van alle indrukken doet u in uw vakantiehuis of vakantievilla bij Nice.

Venetiaanse huizen

Port Lympia is de chique haven van Nice en dit was vroeger een drassig en moerassig dal. Nu liggen er prachtige jachten te pronken en kleurige Venetiaanse huizen vormen het decor. Uw huis of vakantiewoning in Nice ligt hier niet ver vandaan.

Vakantiehuis bij paleis

Het prachtige en Palais Lascaris mag u niet overslaan. Omstreeks de zeventiende eeuw behoorde het paleis toe aan de welgestelde Vintimille-Lascaris familie. Uw vakantiehuis of bungalow in Nice ligt er vlakbij.

Saint-Paul-de Vence en Cannes

Uw landhuis in Nice ligt in een gebied waar u dagelijks mooie autotochten langs de Cote d'azur maakt. U geniet met volle teugen van de mondaine sfeer! Saint-Paul-de Vence en Cannes staan morgen op het programma!