Alle bestemmingen in Poitou-Charentes

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Poitou Charentes

Poitou Charentes is een dromerige groene streek in Frankrijk barstensvol glooiende velden en kletterende beekjes waar bevers en forellen de oevers bevolken. Uw vakantiehuis in Poitou-Charentes ligt werkelijk overal dichtbij om optimaal van het landschap te genieten. Uw huis kan in een vakantiepark liggen, beschikt over alle comfort en heeft soms zelfs een privé-zwembad.

Vakantiehuisje Poitou Charentes

Uw vakantiehuis of gîte in Poitou Charentes ligt fantastisch om interessante steden als La Rochelle, Poitiers, Cognac, Rochefort, Saintes en Angoulême te bezoeken, maar indien u liever de stilte opzoekt en idyllische plaatsjes waar de klok eeuwen terug al werd stopgezet wilt ontdekken, dan kan dat ook.

Ville d’Art et d’Histoire

Uw huis of manoir in de Charentes ligt niet ver van Ville d’Art et d’Histoire: Poitiers. Deze historische plaats is een belangrijke bezienswaardigheid in de regio Poitou-Charentes. Bezoek vooral het oude romantische centrum met veel middeleeuwse monumenten en fraaie huizen.

Poitou-Charentes en Cognac

Ontdek de beroemde kelders van de huizen Martel en Hennesy in Cognac en neem vooral een kistje wijn mee uit de Haut-Poitou. Dit is een klein wijngebied van kleine wijnboeren die op de wijngaarden van hun landhuizen heerlijke landwijnen verbouwen. Uw fraaie chalet of résidence in de Poitou-Charentes ligt in de buurt!

Vakantiehuizen Poitou-Charentes

In de Charentes ontvouwt het vruchtbare en groene landschap zich in volle glorie en met wat geluk ligt uw stijlvolle landhuis of bungalow aan de glooiende oevers van het Lac Saint Cyr. In het dichte bos verderop hoort u de spechten die tegen boomstammen roffelen.

Vakantiehuis Charentes

Ontdek een van de middeleeuwse dorpjes waar de bewoners dagelijks een spelletje jeu de boules spelen. Natuurlijk wordt u uitgenodigd voor de lunch en knoopt een gesprek aan met de bakker. Frans is niet uw sterkste kant, maar hij begreep dat u het leuk vond. De bakker brengt morgen brood naar uw vakantiehuis in de Poitou-Charentes.

Maritiem verleden

Rochefort heeft een maritiem verleden en in de stokoude kunst- en geschiedenisstad kunt u nog de Koninklijke touwslagerij bezoeken. Slenter door de leuke straatjes en laat u verleiden tot een glaasje pastis. Tip! Breng beslist een bezoek aan de fraaie haven met de eeuwenoude huizen!

Poitou Charentes vakantievilla

Dit is de regio voor levensgenieters en wandelaars. Even ten noorden van Poitiers kan de wandelaar zijn hart ophalen en genieten van de bonte natuur met veel recreatieve uitdagingen. Wedden dat u volgend jaar weer een comfortabele gîte of vakantiehuis in Poitou-Charentes wilt!

Alle vakantiehuizen in Poitou-Charentes
Aanmelden