Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

506 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Frankrijk is het paradijs voor gastronomen en liefhebbers van prachtige stranden, historische plaatsen en een gastvrij binnenland. Het land is uitdagend en vanuit uw kleine vakantiepark in Frankrijk bent u snel aan het wandelen, fietsen of parasailen. De vele stranden en de historische plaatsen krijgt u er gratis bij.

Sacré Coeur of Arc de Triomphe?

Ontdek beslist Parijs! Deze bruisende stad herbergt een groot aantal bezienswaardigheden als de Eiffeltoren, de Sacré Coeur of de Arc de Triomphe en het aantal sterrenrestaurants is onovertroffen. De hoofdstad maakt een overweldigende indruk, maar wanneer u de drukte even zat bent, dan geeft het landhuis op het kleinschalige vakantiepark in Frankrijk rust.

Kleinschalig vakantiepark

Onze kleine vakantieparken in Frankrijk liggen in de buurt van geurende naaldwouden, diepe gorges of wildstromende rivieren. Wandel langs kletterende watervalletjes en laat de natuur van Frankrijk op u inwerken. Vertrekpunt is altijd uw chalet of manoir op het kleinschalige vakantiepark in Frankrijk!

Klein vakantiepark Frankrijk

Vanuit uw vakantievilla in Frankrijk brengt u natuurlijk een bezoek aan Lille, Reims, Avignon of Bordeaux. U geniet intens van de uitbundige gastronomie. Neem de tijd voor een praatje en laat u verleiden tot een bouillabaisse vissoep op een van die leuke terrasjes. Onze kleine vakantieparken in Frankrijk zorgen voor nog meer ontspanning.

Rust gewaarborgd

Uw huis in het kleine vakantiepark biedt veel comfort. Uw vakantievilla ligt in een intiem vakantiepark met een beperkt aantal faciliteiten. Vaak is een zwembad aanwezig en soms een tennisbaan. Door de kleinschaligheid van het park is een zekere rust gewaarborgd. Sommige huizen hebben wifi.

Klein familiepark Frankrijk

Een chalet of gîte in Frankrijk is het vertrekpunt voor een fraaie ontdekkingstocht door het land van Marianne. Frankrijk zorgt voor een onvergetelijke vakantie en uw fraaie vakantievilla op het kleine en gezellige park draagt daar flink aan bij.

Bekijk ons aanbod