Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

408 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Vakantie in Frankrijk

Frankrijk geeft een bijzonder vakantiegevoel. Frankrijk heeft voor iedereen wel een reden om zijn ultieme vakantiewens te vervolmaken. Gek op steden? Dan zit u in Frankrijk eigenlijk altijd goed, met Parijs als absoluut hoogtepunt. Voor de natuur- en cultuurliefhebber is Frankrijk het paradijs. Voor de strandliefhebber heeft Frankrijk duizenden kilometers kust. Dat telt.

Luxe vakantieparken in Frankrijk

Onze vakantieparken in Frankrijk vormen het ideale uitgangspunt om een regio wandelend, fietsend of per auto te ontdekken. Uitgerust? Vanaf een slaperig terras laat u de omgeving op u inwerken. En wanneer u zin heeft slaat u nog ongedwongen een balletje. Niets moet, alles mag. De golfbaan ligt nooit ver weg. Net als dat bijzondere sterrenrestaurant.

Bezienswaardigheden in Frankrijk

Onze vakantieparken in Frankrijk liggen centraal. Iedere regio heeft zijn eigen bezienswaardigheden en iedere streek nodigt u uit om met volle teugen te genieten van de bijzondere streekgerechten en de overweldigende flora en fauna. Frankrijk als vakantieland begint altijd in een van onze uitnodigende bungalowparken.

Vakantiepark in Frankrijk

Onze vakantieparken in Frankrijk zijn aantrekkelijk en ideaal voor een gezin met kinderen. De Franse gastvrijheid is door de eeuwen heen ongewijzigd gebleven. Dat merkt u aan alles. Uw residence in het villapark is volledig uitgerust en heeft meestal een zwembad of ligt zelfs direct aan zee. Frankrijk heet u welkom. Bekijk ook onze vakantieparken in Zuid-Frankrijk, Dordogne, Normandië en de Provence.

Vakantie met voorpret

U kunt alle comfort en luxe verwachten in uw vakantiepark in Frankrijk. Een vrijstaande villa huren in Frankrijk geeft u en de kinderen het onbezorgde vakantiegevoel. Een vakantiegevoel waar u zich maanden van tevoren al op kunt verheugen. Voorpret telt ook als vakantie.

Parken in Frankrijk zijn altijd fraai aangelegd

Vakantieparken in Frankrijk zijn fris groen en fraai aangelegd. Fransen hechten veel waarde aan architectuur en vormgeving. Veel bezienswaardigheden bevinden zich binnen een redelijke afstand van het bungalowpark. Het olijfgroene achterland ligt uitnodigend te wachten. Ieder departement heeft wel een trotse burcht, oud kasteel of een leuk middeleeuws stadje. U verveelt zich niet in Frankrijk.

Bekijk ons aanbod