Alle bestemmingen in Oost-Frankrijk

Apt
Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
114 vakantiehuizen
Lastminute
99 vakantiehuizen
Groepshuizen
96 vakantiehuizen
Wellness
43 vakantiehuizen
Dicht bij de piste
26 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Oost-Frankrijk

U maakt een belevingsreis door het inspirerende oostelijk deel van Frankrijk. Regio’s als Ardèche, Auvergne, Bourgogne, Picardië, Côte d'Azur, Provence, Drôme, Franse Alpen, Jura, Languedoc-Roussillon, Champagne-Ardennen, Lorraine, Lotharingen, Vogezen, Elzas en Franche-Comté gaan u betoveren. U houdt van frisse bergmeren, blauwe gletsjerdalen en uitgestrekte frisgroene alpenweiden. Dit is de ideale plek voor een vakantiehuis in Oost-Frankrijk.

De Var

Onze vakantiehuizen in Oost-Frankrijk liggen soms spectaculair. De Var is een rijke streek met verscholen kerken, romantische abdijen en slaperige dorpjes met kleine pleintjes waar de dorpsbewoners nog tot laat in de middag keuvelen om de laatste dorpsnieuwtjes uit te wisselen. Lavendel- en zonnebloemvelden wisselen elkaar af. Over de ligging van onze vakantiewoningen in Oost-Frankrijk is nagedacht.

Elzas

Uw vakantiehuisje of gîte ligt misschien wel in de Elzas. Steden als Straatsburg, Colmar en Mulhouse wachten op u. Helemaal in het zuiden ligt Avignon. Hier zetelt het Palais des Papes. Dit is het grootste Gotische bouwwerk uit de middeleeuwen. Het beschikt over 12 torens waar u een fenomenaal uitzicht heeft over de stad. Onze vakantiehuizen in Oost-Frankrijk liggen overal vlakbij en het klimaat is prima. Mooi meegenomen.

Camargue

U hebt uiteraard alle comfort in uw vakantiehuis in Oost-Frankrijk. Het vrijstaande vakantiehuisje ligt midden in de natuur, vaak in een vakantiepark met zwembad, en altijd in de buurt van andere huizen of vakantievilla’s. Zoetwatermoerassen en bemoste grasvelden waar nog wilde witte paarden grazen, liggen in het noorden van de Camargue, de meren liggen in het zuiden. Uw vakantiehuisje ligt er bijna middenin.

Verdon

Een vakantiehuis in Oost-Frankrijk huren is genieten van de grillige Franse natuur. Wat dacht u van de Grand Canyon du Verdon? De kloof is maar liefst 21 km lang en loopt van Aiguines tot aan Point Sublime. Wist u dat deze kloof na de Grand Canyon de grootste ter wereld is? Bekijk de kloof vanuit uw eigen vakantiehuisje. De ligging van al onze vakantiehuizen in Frankrijk is gewoon prima.

Gletsjerdalen

Alle vakantiehuizen in Oost-Frankrijk
Aanmelden