Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

24 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw reis naar Frankrijk gaat dit jaar misschien wel naar Normandië. Liefhebbers van brede stranden, leuke plaatsjes en geschiedenis kunnen hier hun hart ophalen. Op deze stranden vond ooit de invasie plaats van de geallieerden tijdens de tweede Wereldoorlog. In Normandië liggen ook de indrukwekkende slagvelden en oorlogsgraven van duizenden slachtoffers.

Mont Saint-Michel

De vele brede stranden van Normandië doen u even met de ogen knipperen. Mont Saint-Michel is een klein, rotsachtig schiereiland en ligt ongeveer 1 kilometer uit de kust bij de plaats Avranches in Normandië. Een uitje naar het schiereiland mag u eigenlijk niet missen. Uw résidence op het vakantiepark in Normandië ligt hier niet ver vandaan.

Prachtige schilderijen

Onze vakantieparken in Normandië liggen op droomplekjes waar uw hart sneller van gaat kloppen. Bonfleur, is een schilderachtige plaatsje aan de monding van de Seine en beroemde schilders zoals Boudin en Monet haalden hier inspiratie uit om prachtige schilderijen te maken. Uw landhuis in het vakantiepark in Normandië is trouwens ook schilderachtig!

Vakantiepark Normandië

Vanuit uw vakantievilla in Normandië ziet u de hoge krijtrotsen die u langs de kustgebieden vindt liggen. De steile krijtrotsen worden langs de Côte D’Albâtre afgewisseld met kiezelstranden. In het noordwesten is er vooral sprake van lange zandstranden. Ze liggen niet ver van onze familieparken in Normandië.

Vakantievilla met privé-zwembad

Uw vakantievilla ligt midden in een gezellig vakantiepark met fraai zwembad. U beschikt over alle faciliteiten in uw vakantiehuis in Normandië. Er is meestal wifi, een sauna of recreatieruimte op het park en u kunt vaak tafeltennissen of leuk meedoen met de meisjes van het animatieteam, maar met wat geluk zwemt u straks in het privé-zwembad van uw vakantiehuis.

Vakantiepark Normandië

Een domaine in Normandië geeft u een apart gevoel. U staat op het strand waar ooit geschiedenis werd geschreven, maar het uitzonderlijke comfort van uw vakantiebungalow op het park gaat ook geschiedenis schrijven. Alles is goed op het familiepark in Normandië!

Bekijk ons aanbod