Een selectie van onze vakantiehuizen in Etretat

Alle vakantiehuizen in Etretat

Vakantiehuizen in de omgeving van Etretat

Frankrijk, West-Frankrijk, Étretat
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, West-Frankrijk, Épreville
4 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, West-Frankrijk, Épreville
6 personen
2 slaapkamers
4 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, West-Frankrijk, Deauville
6 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, West-Frankrijk, Deauville
8 personen
3 slaapkamers
6 personen
2 slaapkamers
4 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, Normandië, Auberville
4 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, West-Frankrijk, Auberville
6 personen
2 slaapkamers

Vakantie in Etretat

  • Algemeen

Vakantiehuis Étretat

Uw vakantiehuis in Étretat ligt fantastisch! Soms ligt het huis in een vakantiepark met veel extra faciliteiten, maar uw landhuis in de regio Haute-Normandie, kan ook vrijstaand liggen met uitzicht op de Oceaan. Hoe dan ook, uw gîte, of vakantiehuis in Étretat ligt altijd fraai met vaak uitzicht op de kliffen.

Huisje Étretat

De Côte d'Albâtre, ofwel Albasten Kust, is een ongerepte kust van 100 kilometer en ligt in het Pays de Caux. De koele kalkstenen kliffen hebben een hoogte van 100 meter en ziet u, met wat geluk, al van verre liggen vanaf het terras van uw vakantiehuis of chalet in Étretat.

Vakantiehuisje bij Hallen

Uw Franse vakantiehuis ligt vlakbij de in 1926 gebouwde Hallen. Hier kunt u over de markt slenteren en streekproducten als cider en geitenkaas bemachtigen. Het Manoir de la Salamandre, is een middeleeuws gebouw uit de 14e eeuw, dat tegenwoordig dienst doet als hotel. Alle bezienswaardigheden liggen niet ver van uw landhuis of manoir.

Étretat en klif van Amont

Onze vakantiehuizen in Étretat liggen vlakbij de L'aiguille, een overhangende krijtrots voor de kust van Étretat. Een wandeling langs de steile klif van Amont, die door de schrijver Guy de Maupassant werd vergeleken met een olifant die zijn slurf in het water dompelt, mag u eigenlijk niet overslaan!

Haven van Honfleur

Honfleur ligt ook in de buurt en is zeer bezienswaardig. De Vieux-Bassin is de favoriete aanlegplaats voor de vele boten die deze plaats aandoen. Deze oude kleurrijke haven werd in de 17e eeuw aangelegd en heeft sinds die tijd zijn bijzondere karakter weten te behouden. Uw vakantiehuis in Étretat heeft trouwens ook karakter!

Dieppe doen?

Het oude stadscentrum van deze plaats is een echte voltreffer. Het kunstmatige eiland wordt omringd door kanalen en is verbonden met de rivieren van Dieppe door middel van twee historische bruggen. Uw vakantiehuis in Étretat ligt in de buurt!