Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

28 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Normandië aan zee ligt fantastisch. Soms ligt het huis in een vakantiepark met veel extra faciliteiten, maar uw landhuis kan ook vrijstaand liggen met uitzicht op de Oceaan. Hoe dan ook, uw gîte, of vakantiehuis in Normandië aan zee ligt altijd fraai en heeft brede aantrekkelijke stranden.

Vakantiehuisje Normandië aan zee

Uw Franse vakantiehuis aan de Atlantische kust ligt aan de stranden waar Amerikaanse en Britse troepen op D-Day de strijd aangingen met de Duitsers. Tip! Breng zeker een bezoek aan de twee invasiestranden Utah- en Omaha Beach. De stranden liggen niet ver van uw landhuis of manoir aan zee in Normandië.

Huis Atlantische Oceaan

De statige abdij van het schiereiland Mont Saint-Michel is zeer populair. Met een kleine vier miljoen bezoekers per jaar behoort Mont Saint-Michel tot de beroemdste eilanden van Frankrijk. Uw vakantiehuis of chalet aan zee in Normandië is bij onze huurders ook beroemd!

Gastronomische vakantiehuizen aan zee

Onze vakantiehuizen in Normandië aan zee worden ook graag verhuurd omdat de gastronomie op een hoog plan staat. Geniet op een van die knusse terrasjes aan het strand van een plateau de fruits de mer met mosselen, krab, garnalen en langoesten. Uw stijlvolle appartement of vakantiehuis aan zee in Normandië ligt om de hoek.

Huis krijtrotsen

Kenmerkend voor Normandië zijn de hoge krijtrotsen in het noordoosten van Normandië. De steile krijtrotsen worden langs de Côte D’Albâtre afgewisseld met kiezelstranden. In het noordwesten treft u vooral lange zandstranden aan. Uw vakantiehuis in Normandië aan zee had niet beter kunnen liggen!

Gïte aan zee Normandië

Normandië is ook beroemd om de fraaie vakwerkhuizen, waarvan een deel tijdens de WO II verloren is gegaan. In Rouen zijn nog een aantal huizen bewaard gebleven. Vanuit uw comfortabele appartement of vakantiehuis aan zee in Normandië is Rouen prima te bereiken.

Bekijk ons aanbod