Alle bestemmingen in Nord Pas de Calais

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Nord Pas de Calais

Uw vakantiehuis in Nord Pas de Calais ligt op u te wachten en garandeert een uitbundige vakantie in het uiterste noordwesten van het land van Marianne. Uw huis kan in een vakantiepark liggen en heeft soms zelfs een privé-zwembad. Vanzelfsprekend heeft uw landhuis in Nord Pas de Calais veel comfort.

Chalet Nord-Pas-de-Calais

Uw vakantiehuis of gîte bij de straat van Calais ligt geweldig en indien u gek bent op kliffen en brede stranden is de Opaalkust fantastisch. Op de uiterste noordwestpunt bij Cap Gris-Nez en Cap Blac-Nez herkent u direct de beroemde witte krijtrotsen!

Appartement Kaap Blankenesse

Uw huis of manoir bij Noord-Nauw-van-Calais ligt misschien dicht bij de hoogste berg van de regio. De Mont Anor is met 271 meter de hoogste berg maar ook Kaap Blankenesse is met haar 134 meter indrukwekkend te noemen. Hetzelfde geldt voor uw fraaie résidence of manoir in Nord Pas de Calais.

Lille Comics Festival

De hoofdstad van de regio Nauw-van-Calais is Lille en de stad blinkt uit door het historische erfgoed en het culturele aanbod. Het jaarlijkse Lille Comics Festival is een aanrader en in september vindt hier ook de Braderie van Rijssel plaats. Vanuit uw fraaie chalet of résidence in Nord-Pas-de-Calais is Lille goed bereikbaar.

Vakantiehuizen Nord-Pas-de Calais

De 17e eeuwse citadel van Lille mag u beslist niet overslaan en natuurlijk gaat u de Notre-Dame de la Treille-kathedraal of de Porte de Paris, een 32 meter hoge triomfboog, bewonderen. Uw stijlvolle landhuis of bungalow in Nord Pas de Calais heeft waarschijnlijk geen triomfboog, maar is niet minder indrukwekkend.

Vakantiehuis bij Noord Pas de Calais

Populaire plaatsen aan de kust als Grand-Fort-Philippe Saint-Pol-sur-Mer, Bray-Dunes of Gravelines zijn levendig en gezellig, maar indien u lekker een dagje wilt thuisblijven in uw comfortabele vakantiehuis in Nord Pas de Calais zal niemand u erop aankijken. Met wat geluk heeft uw manoir ook een privé-zwembad!

Vuurtoren van Duinkerke

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Duinkerke vooral bekend door de grote vlucht van het Britse leger voor de Duitsers. Duinkerke is een belangrijk centrum voor de hele regio, tot zelfs in België. Natuurlijk bezoekt u de vuurtoren van Duinkerke en de Toren van de Leughenaer, een 15de-eeuwse vestingtoren.

Huis Nord Pas de Calais

Probeer een dampende kom bouillabaisse aan een van de vele haventjes en breng een bezoek aan Wimereaux met oude huizen in Anglo-Normandische stijl. Laat u inpalmen door Hardelot-Plage of Boulogne-sur-Mer en geniet van de intieme sfeer. Een leuke gîte of vakantiehuis in Nord Pas de Calais is helemaal zo gek nog niet!

Alle vakantiehuizen in Nord Pas de Calais
Aanmelden