Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen aan de Moezel

Uw vakantiehuis aan de Moezel kan in Duitsland, Luxemburg of Frankrijk liggen, maar uw huis ligt altijd aan deze dromerige rivier. Uw huis ligt vaak in een vakantiepark, beschikt over alle comfort en heeft soms een zwembad. Het landhuis aan de Moezel is sfeervol ingericht en heeft een Frans-Duitse uitstraling.

Vakantiehuisje Moezel

Uw vakantiehuis of gîte aan de Moezel ligt mogelijk in de Vogezen. De Moezel stroomt vanaf zijn oorsprong in de Vogezen in Frankrijk naar de Rijn even ten noorden van Koblenz in Duitsland. De rivier ontspringt bij de Col de Bussang in de Vogezen op ca. 735 meter hoogte. Vanuit uw vakantiehuis aan de Moezel kunt u dus meerdere landen bezoeken.

Vakantiehuizen Moesel

Ongeveer de helft van de 544 kilometer lange Moezel ligt in Duitsland en uw huis of bungalow aan de Moezel ligt dus vaak in romantisch Duitsland. Op het hele traject hebben wij de meest fraaie vakantiehuizen of vakantievilla’s aan de Moezel kunnen bemachtigen.

Trier in Moezeldal

De oudste stad van Duitsland Trier ligt ook in het Moezeldal en trekt jaarlijks veel bezoekers om de vele intact gebleven bouwwerken uit de Romeinse tijd te bewonderen. Uw gezellige chalet of bungalow aan de Moezel ligt misschien wel dichtbij deze 2000 jaar oude stad!

Vakwerkhuizen Moselle

De 1000 jaar oude Reichsburg Cochem is het trotse herkenningspunt van het Moezelstadje Cochem. Door de strategische ligging in het terrein was de burcht vroeger bijna onneembaar. Vanuit uw stijlvolle vakantievilla of landhuis aan de Moezel is de burcht goed te zien en prima te beklimmen.

Huis aan Moezel

Aan de Mosel overheerst de Moezelwijn. De witte wijnen van de Riessling of Elbling zijn wereldberoemd en op veel plekken aan de Moesel zijn fraaie wandelpaden door de wijngaarden aangelegd. Het vertrekpunt is uw comfortabele gîte of vakantiehuis aan de Moselle.

 

 

Moezel

Bekijk ons aanbod
Aanmelden