Alle bestemmingen in Noord-Oost Frankrijk

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
13 vakantiehuizen
Lastminute
9 vakantiehuizen
Groepshuizen
3 vakantiehuizen
Wellness
3 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Noordoost-Frankrijk

Noordoost-Frankrijk heeft eindeloze vergezichten met aan de horizon een ingeslapen dorp dat zijn geheimen niet wil prijsgeven. De Maas en de Moezel domineren hier het landschap. Het historische en culturele erfgoed is immens en dat voel je. Onze vakantiehuizen in Frankrijk liggen altijd in de buurt van iets bijzonders.

Vakantiehuizen in Noordoost-Frankrijk

In dit stoere landschap in Noordoost-Frankrijk ligt uw vakantiehuis. Rond Metz vindt u talloze overblijfselen van verdedigingswerken. Vestingwerken uit de Duitse bezetting, maar ook overblijfselen van oude Romeinse forten. In 1211 werd de Notre-Dame van Reims gebouwd. Een van de belangrijkste Gotische kathedralen van het land.

Vakantiehuisje met alle comfort

Uw vakantiehuis in Noordoost-Frankrijk ligt aantrekkelijk. De grote regio beslaat behalve de departementen Elzas en Champagne-Ardennen ook de departementen Franche-Comté, Lotharingen of Lorraine. Een kindvriendelijk vakantiehuisje of gîte garandeert u een fenomenaal uitzicht op een afwisselend landschap. Prettig te weten dat uw vakantiehuis in Noordoost-Frankrijk veel comfort heeft. U hebt immers vakantie.

Vakantiewoningen tussen de Champagne-Ardennen

Uw vakantiehuis in Noordoost-Frankrijk ligt meestal in een vakantiepark en soms vlak bij andere huizen of vakantievilla’s en heeft een adembenemend uitzicht. De Route-Touristique-du-Champagne is een bezienswaardigheid bij uitstek in de Champagne-Ardennen. Deze tocht voert langs de eindeloze graanvelden en slingert door de wijngaarden tussen Epernay-Reims en Chalons-sur-Marne.

Vakantiehuisje huren aan de Seine

De Seine stroomt dwars door de stad Troyes. De binnenstad bestaat uit mooie gerestaureerde vakwerkhuizen uit de 16e eeuw. Een wandeling door de binnenstad leidt naar de kathedraal van Saint-Pierre-Saint-Paul en naar het Museum voor de Moderne Kunst. Uw vakantiehuisje is een ideale basis voor dit uitstapje.

Betoverende Elzas

Onze vakantiehuizen staan garant voor een onvergetelijke vakantie. De Elzasser wijngaarden zijn wereldberoemd en vormen de ruggengraat van de economie. Een dromerige heuvelachtige streek op de linkeroever van de Rijn, die vanuit het Noorden langzaam overgaat in het heuvel- en bergland van de Vogezen. Uw vakantiehuis in Noordoost-Frankrijk ligt vaak nabij water.

Maas en Moezel

Lekker (en) dichtbij

  • Ongerepte wouden, flinke heuvels en liefelijke beekjes
  • Lekker dichtbij en toch compleet anders dan thuis
  • Stoere kastelen, abdijen en romantische ruïnes
  • Mountainbiken, klimmen, parapenten, kanoën en vissen
  • Champagne, Elzasser wijn, quiche, Ardenner ham
  • Oude stadjes met smelle straatjes en vakwerkhuizen

Vakantie in Noordoost-Frankrijk: lekker en dichtbij

Beleef uw mooiste vakantie in een vakantiehuis in Noordoost-Frankrijk! Noordoost-Frankrijk is de verzamelnaam voor de Franse Ardennen, Lorraine, Vogezen, Elzas, Haute Saône en de Doubs. Een gevarieerd en groot gebied. Rijk aan historie, tradities, bezienswaardigheden en indrukwekkende natuur. En precies op de meest gunstige plekken liggen de vakantiehuizen van Topic Travel!

Het mooie is dat Noordoost-Frankrijk heel gemakkelijk met de auto vanuit ons land bereikbaar is. Reserveer eens een vakantiehuis in Noordoost-Frankrijk!

Vakantiehuizen, vakantiewoningen en chalets in Noordoost-Frankrijk

Op onze website zoekt en boekt u op uw gemak vakantiehuizen in heel Noordoost-Frankrijk. Vrijwel altijd staan de vakantiehuizen helemaal vrij. Maar eventueel kunt u vakantiewoningen en chalets reserveren in kleinschalig opgezette vakantieparken. Sommige vakantiehuizen beschikken over een privé-zwembad. Heerlijk in een vakantie in de zomer!

Ook is Noordoost-Frankrijk erg romantisch in het voor- en naseizoen. Helemaal goed als u uw partner eens wilt verrassen met een vakantiehuis!

Franse Ardennen

De Franse Ardennen liggen net onder de grens met België. De Ardennen, dicht bij huis en toch op vakantie in een andere wereld. Uitgestrekte bossen, vruchtbare dalen, glooiende weilanden en eeuwenoude kastelen. De uit deze streek afkomstige Champagne is wereldberoemd en kunt u in de kelders van Reims proeven. Of verwen uzelf in de Franse Ardennen met befaamde streekgerechten: Ardenner ham of een kaasschotel met brie!

Lorraine

Ten oosten van de Franse Ardennen ligt de Lorraine, doorsneden door de rivieren de Maas (Meuse), de Moezel (Moselle) en de Meurthe. De Lorraine is een ideaal gebied om in de vakantie te wandelen, te mountainbiken, te fietsen of te watersporten op of rond één van de vele meren. De auto staat dan lekker een dagje bij uw vakantiehuis. Vergeet ook niet om culinair te genieten, zoals van de Quiche Lorraine!

Vogezen

De Vogezen zijn een eldorado voor mensen die in hun vakantie rust en natuur waarderen. Prachtige berglandschappen, magnifieke vergezichten, eenzaam kabbelende riviertjes, fraaie wandelroutes (soms meteen langs uw vakantiehuis) door enorme bossen. In deze bijzondere omgeving liggen bekende kuuroorden als Plombières-les-Bains en Vittel (van het bronwater). Na een vakantie in de Vogezen bent u weer helemaal op adem!

Elzas

De Elzas heeft vele charmes: het dialect, de vakwerkhuizen vrolijk gekleurde bloemen en de gastronomie. In de Elzas is het heerlijk fietsen, wandelen, bergbeklimmen en golfen, mountainbiken en parapenten. Bezoek het charmante Colmar, stad van de wijn, met middeleeuwse huisjes. Of Mulhouse, met één der mooiste Europese dierentuinen en botanische tuinen. En natuurlijk Straatsburg waar de typische wijk "Klein Frankrijk", met mooie vakwerkhuizen langs de grachten, de traditionele Elzas toont.

Haute Saône en Doubs

En dan het meest zuidelijk in dit "Noord-Oostgebied" liggen de Haute Saône en de Doubs. Deze departementen hebben duizenden meertjes, die zich genesteld hebben in een schitterend bergachtig landschap. Markante steden zijn het kuuroord Luxeuil-les-Bains, en de "groene stad" Besançon met zijn vele parken en tuinen en historische wijken met smalle gezellige straatjes. Probeer hier in de restaurants de streekgerechten, zoals verse forel uit de bergbeekjes!

Franse Ardennen, Lorraine, Vogezen, Elzas, Haute Saône en de Doubs; u raakt niet uitgekeken in uw vakantie!

Een vakantiehuis in Noordoost-Frankrijk: lekker en dichtbij

In een vakantiehuis in Noordoost-Frankrijk bent u verzekerd van een prima vakantie. De Franse Ardennen, Lorraine, Vogezen, Elzas, Haute Saône en de Doubs vormen samen een gevarieerd gebied met een overvloed aan historie, tradities, bezienswaardigheden en natuur. De vakantiehuizen in Noordoost-Frankrijk zijn heel eenvoudig met de auto vanuit ons eigen land bereikbaar.

Reserveer eens een vakantiehuis in Noordoost-Frankrijk!

Alle vakantiehuizen in Noord-Oost Frankrijk
Aanmelden