Alle bestemmingen in Noord-Frankrijk

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
13 vakantiehuizen
Lastminute
10 vakantiehuizen
Groepshuizen
3 vakantiehuizen
Wellness
3 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Noord-Frankrijk

Noord-Frankrijk is een oase voor rust- en cultuurzoekers. Bourgogne, Jura, de Loire, Champagne-Ardennen, Lorraine, Lotharingen, Vogezen, Elzas, Franche-Comté en Picardië vormen de noordelijk gelegen regio’s en zijn de ideale bestemming voor een vakantiehuis in Noord-Frankrijk. Wist u dat Picardië het toneel was van de bloedigste veldslag van de Eerste Wereldoorlog?

Normandische kust

Onze vakantiehuizen in Noord-Frankrijk liggen vaak strategisch. Op D-Day voltooiden de geallieerden de invasie op de Normandische kust. Deze dag, die de geschiedenis inging als D-day, luidde het begin in van de bevrijding van Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vakantiewoningen in Noord-Frankrijk kennen hun geschiedenis.

Kastelen

Uw vakantiehuisje of gîte staat altijd in de buurt van een bezienswaardigheid. Chambord is het grootste kasteel in de Loire, maar volgens toeristen ook het mooiste van alle kastelen. Het kasteel telt maar liefst 440 kamers en is ooit gebouwd door de graven van Blois. Als u van kastelen houdt, heeft Bretagne overigens ook voldoende te bieden. Bretagne telt meer dan 4.000 kastelen en landhuizen. Onze vakantiehuizen in Noord-Frankrijk liggen altijd in de buurt.

Vakantiewoningen tussen rivierdalen

U hebt uiteraard alle comfort in uw vakantiehuis in Noord-Frankrijk. Het vrijstaande vakantiehuisje ligt landelijk, vaak in een vakantiepark met zwembad en altijd in de buurt van andere huizen of vakantievilla’s. In de Jura ontdekt u prachtige rivierdalen, blauwfrisse meren en uitgestrekte bossen. Heerlijk voor een lange wandeltocht. De Crêt de la Neige (1718 m) is de hoogste top. Uw vakantiehuisje heeft misschien wel uitzicht op die top.

Compleet vakantiehuisje huren

Een vakantiehuis in Noord-Frankrijk geeft u het complete Franse vakantiegevoel. U gaat u niet vervelen in deze prachtige regio, waar ook de stranden van de Vendée, Bretagne en Normandië op u wachten. Ervaar dat bijzondere gevoel vanuit uw eigen kindvriendelijke vakantiehuisje en u komt beslist weer terug. Wij beloven het. Onze vakantiehuizen in Frankrijk zijn immers allemaal met zorg en passie geselecteerd.

Vakantiehuisje voor rustzoekers

Alle vakantiehuizen in Noord-Frankrijk
Aanmelden