Alle bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen

Uw vakantiehuis in de Morvan ligt in een van de meest fraaie natuurgebieden van Frankrijk op slechts een halve dag rijden van Nederland. Uw huis kan soms in een vakantiepark liggen, beschikt over alle comfort en heeft soms zelfs een zwembad. Uw landhuis in de Morvan garandeert u ontspanning en zorgt voor heerlijke momenten in de natuur.

Vakantiehuisje Morvan

Uw vakantiehuis of gîte in de Morvan ligt in de meest noordelijke uitloper van het hooggelegen bergplateau van de Auvergne. Het centrale gedeelte van de Morvan heeft veel meren en in het zuiden liggen de bossen. Vanuit uw vakantiehuis in de Morvan kunt u direct beginnen met een heerlijke wandeltocht.

Hoge toppen

Uw huis of manoir in de Morvan ligt niet ver van de hoogste top van de Morvan, de Haut-Folin met een hoogte van 901 meter. De Mont Préneley ligt 46 meter lager, maar ook de Mont Beuvray, waarop de oude Keltische stad Bibracte lag, scoort goed met 821 meter. Hiervandaan kunt u misschien uw vakantiehuis of vakantievilla in de Morvan zien liggen.

Chalet Morvan

De helft van de Morvan is bedekt met geurende loofbossen met eiken, beuken en kastanjebomen. In de vorige eeuw heeft ook de bosbouw met sparren en vele dennensoorten hier zijn intrede gedaan. Actieve wandelaars komen hier volledig aan hun trekken en uw fraaie chalet of bungalow in de Morvan is het ideale rustpunt.

Melkweg kijken

Verwacht in de Morvan geen drukte in de vorm van bars, theaters of discotheken. De kracht van de Morvan is de ongereptheid en door het ontbreken van industrie is de lucht nog zuiver en de sterrenhemel helder. ´s Avonds op het terras van uw stijlvolle appartement of bungalow is de Melkweg snel gevonden.

Huis Morvan

De Morvan is de ideale streek voor rustzoekers en genieters van de natuur. Deze streek heeft alles voor ondernemende wandelaars en fietsers, maar ook wanneer u op zoek bent naar rust en gewoon lekker een boek wilt lezen, dan is een comfortabele gîte of vakantiehuis in de Morvan de beste keus.

Bekijk ons aanbod
Aanmelden