Alle vakantiehuizen in Midi-Pyreneeën
Vakantie-ideeën
Lastminute
4 vakantiehuizen
Groepshuizen
2 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Midi-Pyrénées

Tijdens een vakantie in de regio Midi-Pyrénées ontkomt u niet aan de rivieren de Lot en de Tarn. In het departement Tarn-et-Garonne gaat alles over natuur en cultuur. Onze vakantiehuizen in Frankrijk zijn onderdeel van een eeuwenoude cultuur. Een cultuur waar u niet meer omheen kunt.

Cordes-sur-Ciel

Niet ver van onze vakantiehuizen in de Midi-Pyrénées ervaart u al het middeleeuwse gevoel in de Tarn. De Tarn bezit versterkte dorpen, stoere kastelen, romantische kerken en fraaie musea. Cordes-sur-Ciel is een levend museum van vele beeldhouwers, pottenbakkers en muziekinstrumentbouwers.

Een vakantiehuisje in de bergen

Uw vakantiehuis in de Midi-Pyrénées ligt midden in de natuur. Het natuurreservaat Parc National des Pyrénées is in 1967 opgericht. Het is een grillig en relatief klein berglandschap over honderd kilometer lengte. Op het terras van uw vrijstaande kindvriendelijke vakantiehuis heeft u een fenomenaal uitzicht op een imposant berglandschap. Ziet u de sneeuw in de verte?

Vakantiewoning voor de kinderen

U hebt uiteraard alle comfort in uw vakantiehuis in de Midi-Pyrénées. U hebt immers vakantie en wilt vooral genieten. Uw vakantiehuisje of gîte met zwembad ligt vaak in een vakantiepark met andere huizen of leuke vakantievilla’s. Uw vakantiehuis in de Midi-Pyrénées ligt landelijk en centraal. Ontdek het.

Vakantiehuisje huren bij Lourdes

De beroemdste plek is ongetwijfeld de bedevaartplaats Lourdes, waar in de 19e eeuw de Heilige Maagd verscheen aan Bernadette Soubirous. Ongeveer 20 kilometer van Lourdes ligt Tarbes, de hoofdstad van het departement Hautes-Pyrénées. Maak er een dagje van.

Gorges du Tarn

Bezoek vanuit uw vakantiehuis in de Midi-Pyrénées vooral de Gorges. De spectaculaire kloof waar de rivier de Tarn stroomt. De rivier loopt gedeeltelijk door de regio Midi-Pyreneeën en is gelegen tussen twee kalkplateaus. De steil oplopende Gorges in de regio Midi-Pyreneeën zijn echt indrukwekkend.

Vakantiehuisje bij rivieren

Betoverende pieken en vredige heuvels

  • Ongerepte natuur met ruige, besneeuwde bergtoppen
  • Rijke historie erfenis met kapellen, abdijen en bastides
  • Onbeperkt wandelen, klimmen, raften en mountainbiken
  • Zacht glooiende heuvels en kabbelende beekjes
  • Het land van mysterieuze katharen en tempeliers
  • Ruïnes en kastelen, waaronder de graalburcht Montségur

Vakantie in de Midi-Pyrénées: betoverende pieken en vredige heuvels

Reserveer een vakantiehuis in de Midi-Pyrénées! De Pyreneeën in Zuid-Frankrijk behoren tot de meest ruige bergen van Europa. Pieken, bedekt met eeuwige sneeuw, en lagergelegen uitlopers met een lieflijk landschap. Een op en top gevarieerde streek met natuur en historische stadjes.

Wilt u de betoverende pieken en het vredige heuvellandschap van de Franse Pyreneeën ontdekken? Topic Travel heeft voor u de fraaiste vakantiehuizen op een rij gezet.

Vakantiehuizen en vakantiewoningen in de Pyreneeën

Topic Travel heeft voor u de beste vakantiehuizen en vakantiewoningen in de Midi-Pyrénées. Op een enkeling na zijn alle vakantiehuizen omringd door het groen en staan ze helemaal vrij. Ook kunt u een vakantiehuis met een privé-zwembad reserveren.

De Franse Pyreneeën romantisch met uw partner in de vakantie verkennen? Reserveer dan uw vakantiehuis in het goedkopere laagseizoen!

De besneeuwde toppen in de Pyreneeën

De Franse Pyreneeën zijn natuurlijk vooral bekend vanwege de enorme bergen. De hoogste pieken zijn bedekt met eeuwige sneeuw en al van veraf te bewonderen. In de lagere delen maakt u in de vakantie fantastische wandelingen, wellicht vanuit uw vakantiehuis. Langs afgelegen bergmeren, onvergetelijke weidse uitzichten en soms een verlaten kapelletje.

De uitlopers van de Pyreneeën

Last van hoogtevrees in de vakantie? De uitlopers van de Pyreneeën zijn licht glooiend en heel wat minder woest dan de besneeuwde pieken. Hier overheersen groene heuvels met bossen, boomgaarden, graanvelden en meren met leuke strandjes. Hier en daar een versterkt kerkje en een middeleeuws bastidestadje. Uit de Gascogne komen de drie musketiers en de Armagnac!

Buitensporten in de Pyreneeën

Voor een actieve vakantie kiest u voor de Pyreneeën! In de bergen kunt u eindeloos wandelen en mountainbiken. Misschien gaat u liever de lucht in: parasailen of bergen beklimmen. Kajakken en raften op de vele snelstromende bergbeken. In veel plaatsen kunt u terecht voor buitensport organisaties met gediplomeerde instructeurs. Doet u het liever rustig aan? Gooi een hengel uit in de beekjes (forel)!

Oude stadjes in de Pyreneeën

In de Pyreneeën is een vakantiehuis een mooie basis om de oude stadjes te verkennen. Bezoek de middeleeuwse bastides zoals in Flaran, Marciac, Vic-Fezensac en Condom. St. Martin-d'Armagnac, van betoverende eenvoud en schoonheid, en het middeleeuwse St. Bertrand-de-Commingues en Mirepoix. Iets drukker zijn de bedevaartssteden Lourdes en Bagnères-de-Bigorre.

Bezienswaardigheden in de Pyreneeën

Maak tijdens uw vakantie een autotocht langs de Cirque de Gavarnie of de Col du Tourmalet, met spectaculaire uitzichten. Bezoek de stoere kastelen van de katharen, waaronder de graalburcht Montségur met panoramisch uitzicht. Het kasteel van Foix, de prehistorische grotten en musea van Niaux, Lombrive, Maz d'Azil en de ondergrondse rivier van Labouiche.

Vakantie in de Midi-Pyrénées: betoverende pieken en vredige heuvels

Vakantie in de Midi-Pyrénées: ontdek de betoverende pieken en het vredige heuvellandschap. Topic Travel heeft voor u eersteklas vakantiehuizen en vakantiewoningen in de Franse Pyreneeën op een rij gezet.

Een vakantiehuis in de Midi-Pyrénées: betoverende pieken en vredige heuvels!

Alle vakantiehuizen in Midi-Pyreneeën
Aanmelden