Topic Travel plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en voor advertentiedoeleinden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Een selectie van onze

Alle
Frankrijk, Midi-Pyreneeën, Saint-Mézard
8 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Midi-Pyreneeën, Fougax-et-Barrineuf
6 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Midi-Pyreneeën, Brousse-le-Château
5 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Midi-Pyreneeën, Pont-de-Larn
8 personen
4 slaapkamers

Vakantiehuisje bij rivieren

  • Algemeen
  • Toeristische info

Tijdens een vakantie in de regio Midi-Pyrénées ontkomt u niet aan de rivieren de Lot en de Tarn. In het departement Tarn-et-Garonne gaat alles over natuur en cultuur. Onze vakantiehuizen in Frankrijk zijn onderdeel van een eeuwenoude cultuur. Een cultuur waar u niet meer omheen kunt.

Cordes-sur-Ciel

Niet ver van onze vakantiehuizen in de Midi-Pyrénées ervaart u al het middeleeuwse gevoel in de Tarn. De Tarn bezit versterkte dorpen, stoere kastelen, romantische kerken en fraaie musea. Cordes-sur-Ciel is een levend museum van vele beeldhouwers, pottenbakkers en muziekinstrumentbouwers.

Een vakantiehuisje in de bergen

Uw vakantiehuis in de Midi-Pyrénées ligt midden in de natuur. Het natuurreservaat Parc National des Pyrénées is in 1967 opgericht. Het is een grillig en relatief klein berglandschap over honderd kilometer lengte. Op het terras van uw vrijstaande kindvriendelijke vakantiehuis heeft u een fenomenaal uitzicht op een imposant berglandschap. Ziet u de sneeuw in de verte?

Vakantiewoning voor de kinderen

U hebt uiteraard alle comfort in uw vakantiehuis in de Midi-Pyrénées. U hebt immers vakantie en wilt vooral genieten. Uw vakantiehuisje of gîte met zwembad ligt vaak in een vakantiepark met andere huizen of leuke vakantievilla’s. Uw vakantiehuis in de Midi-Pyrénées ligt landelijk en centraal. Ontdek het.

Vakantiehuisje huren bij Lourdes

De beroemdste plek is ongetwijfeld de bedevaartplaats Lourdes, waar in de 19e eeuw de Heilige Maagd verscheen aan Bernadette Soubirous. Ongeveer 20 kilometer van Lourdes ligt Tarbes, de hoofdstad van het departement Hautes-Pyrénées. Maak er een dagje van.

Gorges du Tarn

Bezoek vanuit uw vakantiehuis in de Midi-Pyrénées vooral de Gorges. De spectaculaire kloof waar de rivier de Tarn stroomt. De rivier loopt gedeeltelijk door de regio Midi-Pyreneeën en is gelegen tussen twee kalkplateaus. De steil oplopende Gorges in de regio Midi-Pyreneeën zijn echt indrukwekkend.