Alle bestemmingen in Midden Frankrijk

Autoire
Aydat
Azay-le-Rideau
Barlieu
Barrais-Bussolles
Besse-et-Saint-Anastaise
Boucé
Burnand
Casteljaloux
Castelmoron-sur-Lot
Cézy
Channay
Charnizay
Chef-Boutonne
Coly
Concremiers
Couleuvre
Coussac-Bonneval
Cussac
Dun-sur-Grandry
Fort-du-Plasne
Gavaudun
La Sauvetat-sur-Lède
Lagorce
Lanty
Lascelle
Le Bugue
Lerné
Les Cabannes
Les Estables
Lézinnes
Maisod
Marigny-sur-Yonne
Maux
Menou
Monclar-de-Quercy
Moncoutant
Moussy
Nyons
Oisy
Prayssac
Prémanon
Rignac
Rivières
Saint-Aignan
Saint-Denis-lès-Martel
Saint-Honoré-les-Bains
Saint-Jacques-d'Ambur
Saint-Jory-de-Chalais
Saint-Martin-d'Août
Saint-Martin-du-Tartre
Saint-Martin-Valmeroux
Saint-Pierre-Montlimart
Salles-Curan
Serres-et-Montguyard
Sos
Sougy-sur-Loire
Teilhet
Trébas
Vals-les-Bains
Vatan
Villapourçon
Villeneuve
Vinzelles
Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in Midden Frankrijk
Vakantie-ideeën
Met zwembad
585 vakantiehuizen
Met huisdieren
474 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Midden-Frankrijk

In Midden-Frankrijk maakt u een ontdekkingsreis door boeiende regio’s als de Ardèche, Auvergne, Charente, Jura, Limousin, Loire, Lot-et-Garonne, Lot-Quercy,Tarn en Tarn-et-Garonne. Stuk voor stuk pareltjes en een ideale bestemming voor een vakantiehuis in Midden-Frankrijk. Wist u overigens dat de Gorges du Tarn in Midden-Frankrijk liggen?

Truffels

Onze vakantiehuizen in Midden-Frankrijk liggen ook gastronomisch goed. Typische streekgerechten uit de Lot zijn truffels, kastanjes, geitenkaas en parelhoen. In Cahors, Gourdon en Figeac worden regelmatig feesten gehouden met een overvloed aan streekgerechten. De cultuur en historie van de Lot is meer dan interessant. Geen twijfel over de ligging van onze vakantiewoningen in Midden-Frankrijk.

Loire Vallei

Uw vakantiehuisje of gîte in Frankrijk ligt misschien wel in het land van de 1000 kastelen. De Dordogne. De gelijknamige rivier komt voort uit de stroompjes Dorde en Dogne. Gaat u liever vlak fietsen in de Loire Vallei? Volg helemaal of deels de bewegwijzerde fietsroute La Loire à Vélo, langs de meest kleurrijke kastelen en dorpjes. Verscholen dorpjes waar u nog door de bakker wordt nagezwaaid. Onze vakantiehuizen in Midden-Frankrijk liggen natuurlijk vlakbij.

Côte d’Or

U beschikt over alle faciliteiten in uw vakantiehuis in Midden-Frankrijk. Het vrijstaande vakantiehuisje ligt landelijk, vaak in een vakantiepark met zwembad, en in de buurt van andere huizen of vakantievilla’s. Het hart van de Bourgogne wijnen ligt in de Côte d’Or. Het Palais des États de Bourgogne in Dijon heeft in de glorietijd de hertogen van Bourgogne gehuisvest. Uw vakantiehuisje ligt nooit ver weg.

Tempeliers

Een vakantiehuis in Midden-Frankrijk huren wordt een tocht door de Franse historie. Treedt in de voetsporen van de legendarische Tempeliers en beklim hoge burchten en stadswallen in de Aveyron. De regio is beroemd door middeleeuwse dorpjes. Ervaar dat mystieke gevoel vanuit uw eigen vakantiehuisje en u komt beslist weer terug. Onze vakantiehuizen in Frankrijk blinken uit door ligging en comfort.

Pareltjes

Alle vakantiehuizen in Midden Frankrijk
Aanmelden