Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

1.425 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Een vakantiehuis in Frankrijk met zwembad huren zorgt voor veel blije gezichten! Het landhuis heeft vaak uitzicht op de azuurblauwe zee, de gorges of het betoverende binnenland en is vanzelfsprekend comfortabel ingericht. Soms ligt uw Franse huis met zwembad op een vakantiepark. Bekijk ook onze huizen met zwembad in Zuid-FrankrijkCôte d'Azur, Dordogne en Languedoc-Roussillon.

Landhuis Frankrijk met zwembad

U heeft altijd al een gîte of landhuis met zwembad gewild. U houdt van verkoeling en uw man doet niets liever dan baantjes trekken. Na weer een mooie, maar warme dag in Frankrijk is het leuk om met de kinderen te spartelen in uw eigen privé-zwembad. Na afloop kletst u gezellig na over Frankrijk in uw landhuis met zwembad.

Frankrijk gastvrij

Frankrijk is hartelijk en gastvrij. De Fransen houden van een luxe leefstijl en kunnen lang genieten van de lunch op een zonovergoten terras. Vanzelfsprekend bent u erbij en bij terugkomst wacht uw bungalow of vakantiehuis met zwembad! Frankrijk kent hoge temperaturen in de zomer.

Vakantiehuis Frankrijk met privé-zwembad

De geschiedenis van Frankrijk is indrukwekkend en de Romeinen hebben veel cultureel erfgoed achtergelaten. Bezienswaardige plaatsen als Parijs, Lille, Avignon of Bordeaux heten u graag welkom. Deze laatste stad mag u beslist niet links laten liggen voordat u weer afreist naar uw vakantiehuis of chalet met privé-zwembad. Frankrijk heeft gewoon teveel om op te noemen!

Franse gastronomie

De Franse gastronomie is karaktervol en elegant. Indien u in de gelegenheid bent, zoek dan een sterrenrestaurant op en laat u verrassen door de meest bijzondere streekgerechten. Natuurlijk drinkt u er een glaasje rosé bij voordat u teruggaat naar uw chique vakantiehuis met zwembad. Frankrijk is niet voor niets wijnland nummer 1!

Vakantiehuis Frankrijk zwembad

Een vakantie in Frankrijk wordt pas compleet wanneer u een vakantiehuis met zwembad huurt. Ook voor de kinderen is een zwembad bij het huis een eldorado. Een luxe bungalow met privé-zwembad in Frankrijk is een droom die werkelijkheid kan worden!

Bekijk ons aanbod