Alle vakantiehuizen in Luberon

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Luberon

Uw vakantiehuisje in de Luberon ligt in een dromerig klein bergmassief ( 60 km lang ) in de Franse departementen Alpes-de-Haute-Provence en Vaucluse. Met wat geluk heeft uw vakantiehuis uitzicht op de Luberon. Uw gîte kan in een vakantiepark liggen en heeft soms zelfs WIFI of een privé-zwembad. Er zijn vakantiehuizen in de Luberon die ook nog sauna hebben.

Vakantievilla Luberon

Dit gebied is het walhalla voor wandelaars en liefhebbers van buitensporten. Het aantal mogelijkheden om u te vermaken lijkt oneindig en de sprookjesachtige natuur speelt daarbij een grote rol. Onze vakantiehuizen in de Luberon liggen fantastisch en zelfs de Gorges du Verdon liggen in de buurt.

Ruig massief

Uw huis of manoir in de Luberon ligt niet ver van de Aiguebrun. De rivier doorklieft van noord naar zuid het ruige massief en vormt zo de scheiding tussen de Grote en de Kleine Luberon. Vanaf het hoogste punt, de 1100 meter hoge Mourre Nègre, ziet u uw résidence of manoir in de Luberon liggen.

Beroemde kunstenaars

In het regionaal natuurpark de Luberon vindt u de plaatsjes Murs, Joucas en Gordes. Het dorp Gordes, met huisjes die rondom een stoer kasteel zijn gebouwd, heeft een authentieke uitstraling en was ooit een bron van inspiratie voor beroemde kunstenaars als Chagall en Mara. Vanuit uw fraaie chalet of résidence in de Luberon is het plaatsje prima bereikbaar.

Vakantiehuizen Luberon

Wandelaars lopen vanuit Gordes naar Bories. Het oude middeleeuwse dorp gunt u een blik in de middeleeuwen en u ziet er oude broodovens, schaapskooien, broodovens, wijnvaten en eeuwenoude dorsvloeren. Lourmarin en het kasteel mag u ook niet missen en ligt op de vlakte aan de voet van de Luberon. Vertrekpunt is uw vakantiehuis.

Luberon truffelplantages

Weliswaar niet binnen de grenzen van het Parc Naturel Régional du Luberon, maar wel in de buurt gelegen, staat een tochtje naar de Mont-Ventoux op het programma. De wijngaarden van de Côtes du Ventoux en de truffelplantages maken direct een verpletterende indruk en vanaf de 1900 meter hoge en ruige top heeft u een fenomenaal uitzicht op uw vakantiehuisje in de Luberon.

Gîte Luberon

De Luberon nodigt u uit voor een vakantie avontuur in een van de fraaiste delen van Frankrijk. Laat u trakteren op een betoverend landschap en geniet van de vele gastronomische uitdagingen. De zon lijkt hier altijd te schijnen en vanuit uw leuke gîte of vakantiehuis in de Luberon is zelfs de Middellandse Zee binnen een uur te bereiken.

Alle vakantiehuizen in Luberon
Aanmelden