Alle bestemmingen in Lorraine

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in Lorraine
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
13 vakantiehuizen
Lastminute
8 vakantiehuizen
Groepshuizen
3 vakantiehuizen
Wellness
3 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Larraine

Uw vakantiehuis in de Lorraine ligt op u te wachten in de departementen Meurthe-et-Moselle, Meuse, Moselle en Vosges. De hoofdstad is Metz. Uw huis kan in een vakantiepark liggen, beschikt over alle comfort en heeft soms zelfs een privé-zwembad. Uw landhuis in Lotharingen heeft een traditioneel Franse uitstraling.

Indrukwekkend landschap

Uw vakantiehuis of gîte in de Lorraine ligt geweldig en sprookjes rivieren zoals de Maas en de Moesel domineren het indrukwekkende landschap. Vanuit uw vakantiehuis zit u snel bij de rivieren om verkoeling te zoeken, maar indien u liever gaat fietsen, dan is een fietstocht door dit landschap een uitdaging!

Kathedraal Saint-Etienne

Uw huis of manoir in de Lorraine ligt misschien dicht bij Metz met een Keltisch- en Romeinse historie. In de oude binnenstad imponeert vooral de kathedraal Saint-Etienne met haar enorme oppervlakte glas-in-loodramen. Metz heeft veel parken om gezellig te picknicken en fraai aangelegde wandelpaden waar u heerlijk kunt wandelen.

Oude middeleeuwse stad

Slenter door de oude straatjes van Nancy en bezoek de Place Stanislas. Dit fraaie plein staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. De oude middeleeuwse stad kent piepkleine straatjes en oude huizen met mooie gevels. Uw leuke chalet of résidence in Lotharingen heeft misschien ook een fraaie gevel!

Vakantiehuizen Lorraine

Het zuidelijke deel van de Lorraine is adembenemend voor natuurliefhebbers. Hier beginnen de uitlopers van de Vogezen en het Parc Naturel Régional des Ballons des Vosges. Het hoogste punt van de Vogezen in Lotharingen is de Honeck. Met 1363 meter is het uitzicht fenomenaal. In de verte ligt uw leuke vakantiehuis in Lotharingen.

Vakantiehuis Lotharingen

In het oostelijke deel wordt het landschap gedomineerd door de Moesel. Deze betoverende rivier is een magische cocktail van waterpret, ontspanning en schoonheid met prachtige wilde orchideeën aan de oevers. Uw vakantiehuis in Lotharingen is het vertrekpunt voor een mooie tocht op de rivier.

Groene eikenbossen

De dromerige omgeving met haar uitgestrekte velden vol wilde knoflook en groene eikenbossen zorgt voor veel ontspanning, maar er is meer. Verdun is een aanrader, maar ook Bar-le-Duc is een publiekstrekker van jewelste. Iets westelijker ligt het stroomgebied van de Maas die op het plateau van Langres ontspringt.

Huis Lorraine

Dit is de verrassende dichtbij-huis-regio die een mix presenteert van landelijke schoonheid, gastronomie en cultuur. Tip! Bezoek zeker de mooie citadel van Bitche, een meesterwerk van de architect Vauban. Wedden dat u volgend jaar weer een comfortabele gîte of vakantiehuis in de Lorraine wilt! 

Vakantiehuis Lorraine

Alle vakantiehuizen in Lorraine
Aanmelden