Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

678 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Vindt u het helemaal niet erg om op het laatste moment te besluiten om een landhuis tegen aantrekkelijk tarief te huren? Verstandig, omdat u zo flink wat bespaart op uw vakantie. Boek op het laatste moment uw vakantiehuisje, gîte of vakantievilla in Frankrijk en uw krappe budget wordt opeens heel ruim!

Last minute vakantiewoning Frankrijk

Het land van Marianne staat al jaren eenzaam aan de top voor vakantievierend Nederland. Frankrijk is altijd een belangrijke vakantiespeler geweest door haar goed bewaarde historisch erfgoed, de exotische stranden en de elegante steden. Een last minute gîte is een prima optie voor levensgenieters om tegen een alleszins aantrekkelijke prijs kennis te maken met onze goedkope vakantiehuizen!

Frankrijk budget vakantiehuis

Frankrijk maakt zijn belofte als aanbieder van sprookjesvakanties helemaal waar. Hier liggen onze droom vakantiehuizen in alle soorten en maten. Uw last minute huis of chalet is sfeervol ingericht en het comfort dingt mee voor de hoofdprijs. Kijk er niet gek van op wanneer u overmorgen al uw handdoekje hebt uitgelegd op een strand aan de Côte d'Azur!

Snel boeken vakantiewoningen

Frankrijk laat zich graag bewonderen en steden als Parijs, Lille, Avignon en Lyon presenteren zich trots. Uw last minute vakantiewoning in Frankrijk ligt altijd in de buurt van een historische stad, bij een grillige gorge of in de buurt van een breed zandstrand en met wat geluk eet u morgen bouillabaisse vissoep op het strand van Saint Gilles-Croix-de-Vie aan de Vendée.

Morgen in vakantiehuisje

Frankrijk presenteert zich uitbundig als vakantieland nummer 1. De prijzen in Frankrijk liggen niet op een ander niveau dan onze prijzen, maar wanneer u last minute huis weet te bemachtigen, dan bent u een serieus goedkoper uit. Uw vakantiewoning op het laatste moment boeken is voordeliger en dat maakt uw vakantie wel héél aantrekkelijk!

Last minute vakantiehuis

Een budget vakantiehuis in Frankrijk boeken is slim! Onze voordelige last minute vakantiewoningen bieden evenveel comfort als onze andere vakantiehuizen en liggen niet minder mooi. Gelijk boeken dus!

Bekijk ons aanbod