Een selectie van onze vakantiehuizen in Perpignan

Alle vakantiehuizen in Perpignan

Vakantiehuizen in de omgeving van Perpignan

Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Le Barcarès
7 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Le Barcarès
4 personen
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Le Barcarès
5 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Le Boulou
4 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Prunet-et-Belpuig
7 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Prunet-et-Belpuig
8 personen
5 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Saint-Marsal
8 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Fraissé-des-Corbières
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, La Palme
7 personen
4 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Saint-Laurent-de-Cerdans
4 personen
2 slaapkamers

Vakantie in Perpignan

  • Algemeen

Uw vakantiehuis in Perpignan ligt in de regio Languedoc-Roussillon, een van de meest bekende wijnstreken van de wereld, op een steenworp afstand van de Middellandse Zee. Uw huis kan in een vakantiepark liggen, beschikt over alle comfort en heeft soms zelfs een privé-zwembad. Uw landhuis in Perpignan is sfeervol ingericht en heeft een sfeervolle Catalaanse uitstraling.

Vakantiehuisje Perpignan

Niet zo gek, want Perpignan heeft een middeleeuws verleden en was vroeger een Catalaanse stad, tegenwoordig ligt de stad in het uiterste zuiden van Frankrijk. Uw vakantiehuis of gîte in Perpignan ligt geweldig omdat de stad tegen de kust aanligt op slechts een half uurtje van de Pyreneeën. Vanuit uw vakantiehuis bij Perpignan zit u zo in de bergen.

Historische grond

Uw huis of manoir in Perpignan ligt op historische grond. De stad barst werkelijk uit zijn voegen van de historische monumenten. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden is het kasteel van de koningen van Mallorca, maar ook het Castillet, de kathedraal, mag u niet missen. Uw vakantiehuis of vakantievilla is geen kathedraal, maar is niet minder fraai!

Vakantiehuizen Perpignan

Verschillende grote schilders zoals Picasso, Miro en Matisse hebben gewoond aan de Côte Vermeille. Het Paleis van de Afgevaardigden en het stadhuis met in het midden het meesterwerk la Méditerranée van Maillol zijn andere publiekstrekkers. Vanuit uw stijlvolle appartement of bungalow in Perpignan is een museum snel gevonden.

Stranden Perpignan

De brede zandstranden van Argeles sur Mer zijn zonovergoten en in het decor van de Pyreneeën heeft u echt het gevoel op vakantie te zijn. Het strand van St Cyprien is erg populair bij kitesurfers en windsurfers, terwijl Collioure echt een familiestrand is. Uw fraaie chalet of bungalow in Perpignan ligt hier niet ver vandaan.

Huis Perpignan

Perpignan heeft alles wat u maar wenst voor een veelzijdige vakantie. Spanje ligt dichtbij en het historisch erfgoed is niet aan te slepen. Uw comfortabele gîte of vakantiehuis in Perpignan is een voltreffer!