Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

39 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De Lanquedoc is een streek waar de schoonheid vanaf spat! Onze vakantieparken in de Lanquedoc blinken uit door hun ligging en alle familieparken barsten uit hun voegen van de faciliteiten. Bijna altijd is er een zwembad, een tennisbaan of een restaurant op het park. Uw parkvakantie in de Lanquedoc is nu al leuk!

Familiepark Lanquedoc

In de Lanquedoc-Roussillon draait veel om wijn en hier kunt u uren wandelen of fietsen in een decor van wijngaarden en dromerige domeinen waar u zomaar uitgenodigd kan worden om een glaasje te proberen. Uw leuke bungalowpark in de Lanquedoc is het fraaie vertrekpunt.

Résidence in park

Uw villapark in Lanquedoc ligt ideaal om de beroemde gastronomie te ontdekken en sterrenrestaurants op te zoeken. Cassoulet moet u zeker proberen, dit is een regionaal gerecht met bonen en vlees en smaakt het best met een glas Pinot Noir. Ieder vakantiepark in de Lanquedoc kan u meer vertellen over Cassoulet!

Park bij kerken en kloosters

Als u behalve van stranden, ook van kerken en kloosters houdt, dan zit u hier goed. Lanquedoc kent veel oude kloosters en kerken die werken als een magneet op liefhebbers van historisch erfgoed. Na een bezoek is het lekker relaxen op het gezellige terras van uw landhuis in het villapark.

Lanquedoc en St. Guilhem

De indrukwekkende 11e eeuwse Romaanse abdijkerk in St. Guilhem en de smalle straatjes met leuke winkeltjes doen u even met de ogen knipperen. De vrolijke terrasjes voor de kerk in het oude centrum verleiden u snel voor het drinken van een mooi glas wijn en gelukkig ligt uw villapark in de Lanquedoc hier niet ver vandaan.

Bungalowpark met privé-zwembad

Onze bungalowparken in de Lanquedoc zijn een waar feestje voor levensgenieters. De luxe vakantiehuizen op het park in de Lanquedoc beschikken vaak over sauna én een privé-zwembad. Een parkvakantie in de Lanquedoc is een droom die gaat uitkomen!

Bekijk ons aanbod