Een selectie van onze vakantiehuizen in Carcassonne

Alle vakantiehuizen in Carcassonne
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Carcassonne
8 personen
4 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Carcassonne
6 personen
3 slaapkamers

Vakantiehuizen Carcassonne

Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Villedubert
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Malves-en-Minervois
7 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Alzonne
4 personen
2 slaapkamers
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Cuxac-Cabardès
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Saint-Denis
7 personen
4 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Limoux
6 personen
3 slaapkamers
4 personen
2 slaapkamers

Vakantie in Carcassonne

  • Algemeen

Uw vakantiehuis in Carcassonne ligt in de regio Languedoc-Roussillon, tussen de Pyreneeën en de Montagne Noire. Uw huis ligt soms in een vakantiepark en beschikt over alle comfort en heeft in een aantal gevallen zelfs een privé-zwembad! Uw landhuis in Carcassonne is sfeervol ingericht en heeft een fraai terras.

Vakantiehuisje Carcassonne

De stad wordt dromerig doorsneden door het Canal du Midi en staat zelfs op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Uw vakantievilla of gîte in Carcassonne ligt geweldig omdat u vanuit de stad binnen een uur in de bergen van de Pyreneeën of aan het strand zit. Uw vakantiehuisje bij Carcassonne ligt dus zeer centraal.

Historische grond

Uw huis of manoir in Carcassonne ligt op historische grond. De stad barst werkelijk uit zijn voegen van de historische monumenten. De citadel of La Cité is bijna volledig bewaard gebleven en was ooit de grootste burcht van de Katharen. Uw vakantiehuis of vakantievilla in Carcassonne is geen burcht, maar is niet minder fraai!

Vakantiehuizen Carcassonne

De 52 torens en twee omwallingen van de stad doen u duizelen. De wal heeft een totale lengte van maar liefst drie kilometer. Binnen de wallen staan fraaie middeleeuwse huizen en de oude kathedraal Basiliek Saint-Nazaire. Vanuit uw stijlvolle appartement of bungalow in Carcassonne is ook een museum snel gevonden.

Binnenstad Carcassonne

De eigenlijke binnenstad, waar ook het stadhuis ligt, is de Ville Basse of Bastide St. Louis. Dit centrum is in de 13e eeuw gebouwd als onderkomen voor bewoners uit de voorsteden. Een stenen brug over de Aude verbindt de oude Cité en de nieuwe stad met elkaar. Uw fraaie chalet of bungalow in Carcassonne ligt in de verte.

Huis Carcassonne

Carcassonne heeft alles wat u maar wenst voor een complete vakantie. De bergen en de Middellandse Zee liggen dichtbij en het historisch erfgoed is niet aan te slepen. Uw comfortabele gîte of vakantiehuis in Carcassonne is pure verwennerij!