Alle bestemmingen in Languedoc-Roussillon

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon

De regio Languedoc-Roussillon, of zoals de Fransen het noemen ‘La Région’, heeft alles om uw vakantie te doen slagen. Gorges, lagunes, kalksteenplateaus, uitgestrekte wouden en levendige stranden. Uw vakantiehuisje ligt ook vlak bij Sète, een pittoresk havenstadje. Het Canal du Midi komt hier uit in de Middellandse Zee. Onze vakantiehuizen in Frankrijk liggen immers altijd vlak bij de toppers van de regio.

Gorges du Tarn

Het landschap in La Région is vooral spectaculair in de Gorges en is één van de meest indrukwekkende natuurgebieden in Frankrijk, ten noorden van het Nationale Park van de Cevennen. Steile berghellingen en rotswanden zijn hier uitgeslepen door de rivier de Tarn. Bij een vakantie in Languedoc-Roussillon hoort de Tarn er echt bij.

Bezienswaardigheden vlak bij uw vakantiehuisje

Uw vakantiehuis in Languedoc-Roussillon ligt vaak midden in de natuur. Vanaf het terras van uw kindvriendelijke vakantiehuisje of gîte heeft u vaak een fenomenaal uitzicht op een overweldigend landschap. Dit is het ideale moment om op ontdekkingsreis te gaan door La Région.

Vakantiewoning in Languedoc-Roussillon

U hebt uiteraard alle comfort in uw vakantiehuis in Languedoc-Roussillon. Het vakantiehuisje ligt centraal, vaak in een vakantiepark met zwembad in de buurt van andere huizen of luxe vakantievilla’s. Uw vakantiehuis in Languedoc-Roussillon ligt landelijk, maar altijd dicht bij bezienswaardigheden. Leuk na een dagje zonnebaden.

Een vakantiehuisje huren is genieten

Een vakantie in Languedoc-Roussillon betekent vooral veel genieten. U hebt er recht op. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw kindvriendelijke vakantiehuisje. Met wat geluk ligt uw vakantiehuisje vlak bij water. Bezoek ook eens een middeleeuws kasteel of ga een wijnproeverij meemaken.

Gastvrij Languedoc-Roussillon

Onze vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon geven u het complete Franse vakantiegevoel. Tel daarbij op het enorme aantal bezienswaardigheden en de uitnodigende gastronomie. De wijnen van de regio zijn wereldberoemd. La Région heeft alles. Ervaar dat gevoel direct vanuit uw vakantiehuisje. De volgende vakantie weer?

Vakantiehuis in de Languedoc-Roussillon

Genieten in het zonnige Zuid-Frankrijk

  • Een ongerept berglandschap in het binnenland
  • Beroemde wijnstreken zoals Minervois en Corbières
  • Imposante middeleeuwse kastelen, burchten en abdijen
  • Zonovergoten, brede zandstranden aan de Middellandse Zee
  • Kitesurfen op meren, raften op rivieren, klimmen in de bergen
  • Proef de Catalaanse sfeer in Perpignan en Collioure

Vakantie in de Languedoc Roussillon: genieten in het zonnige Frankrijk

Vakantie in de Languedoc Roussillon! De Languedoc Roussillon is het deel van Frankrijk aan de Middellandse Zee tussen de havenstad Marseille en de grens met Spanje. De Catalaanse invloeden zijn hier dan ook duidelijk merkbaar. Op de stranden heerst die heerlijke ontspannen, zomerse sfeer.

Maar de Languedoc Roussillon biedt meer dan zon, zee en strand. Bezoek de historische steden als Nîmes, Montpellier en Perpignan. Het middeleeuwse Carcassonne en de kastelen van de katharen.

Geniet van de zon, de historie en de mediterrane keuken. En uw vakantiehuis in de Languedoc Roussillon? Dat reserveert u bij Topic Travel.

Vakantiehuizen, appartementen en vakantiewoningen in de Languedoc Roussillon

Bij Topic Travel reserveert u uitstekende vakantiehuizen in de Languedoc Roussillon. Veelal vrijstaande vakantiehuizen. Maar ook appartementen in vakantieparken en vakantiewoningen.

In de Languedos Roussillon liggen veel vakantiehuizen aan zee. En u kunt kiezen voor vakantiehuizen met een eigen zwembad. Ideaal voor een vakantie met de kinderen! En de Languedoc Roussillon is ook een streek om met uw partner te ontdekken. Romantisch in het laagseizoen!

De stranden in de Languedoc Roussillon

De Languedoc Roussillon is het meest geliefd vanwege de schitterende zandstranden. De stranden zijn breed, lijken oneindig lang en ze lopen langzaam af in de Middellandse Zee. Omdat er nauwelijks branding is, zijn de stranden van de Languedoc Roussillon perfect voor een vakantie met kinderen. En als zij het naar hun zin hebben, dan kunt u rustig genieten van uw siësta!

Veel vakantiehuizen in de Languedoc Roussillon liggen aan de Middellandse Zee. De stranden zijn dus nooit ver van uw vakantiehuis!

Bezienswaardigheden in de Languedoc Roussillon

Toch biedt de Languedoc Roussillon veel meer dan zon, zee en strand. Rij maar eens vanaf uw vakantiehuis naar het middeleeuwse Carcassonne. Het stadje is volledig ommuurd en de tijd lijkt er stil te hebben gestaan. Ook interessant zijn de kastelen van de geheimzinnige katharen. De Montségur, waar de graal zou liggen begraven, is het bekendste kasteel. En in Nîmes liggen de Romeinse monumenten voor het oprapen. Bezoek in de vakantie ook het safaripark van Sigean, de vele grotten en het fort Salses-le-Château.

Het binnenland van de Languedoc Roussillon

In het binnenland van de Languedoc Roussillon vindt u ongerepte natuur. Bijvoorbeeld de Cévennen, de Montagne Noire en de uitlopers van de Pyreneeën. In deze streken liggen fraaie vakantiehuizen, omringd door bergen met enorme bossen en kronkelende riviertjes. Hier is het in de vakantie heerlijk vissen (forel!), kanoën en zwemmen! In de natuur maakt u de mooiste wandelingen, soms meteen vanuit uw vakantiehuis. Op veel hellingen liggen de wijngaarden van de Languedoc Roussillon. Met vaak in het midden het kleine kasteeltje waar de wijn wordt gemaakt.

Uw vakantiehuis in de Languedoc Roussillon: genieten in het zonnige Frankrijk

Beleef de Languedoc Roussillon. Geniet van de zon, de historie, de Catalaanse invloeden en de mediterrane keuken. De mooiste vakantiehuizen, appartementen en vakantiewoningen in de Languedoc Roussillon reserveert u bij Topic Travel.

Een vakantiehuis in de Languedoc Roussillon: genieten in het zonnige Frankrijk!

Alle vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon
Aanmelden