Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

2.144 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Frankrijk is een voltreffer voor jong en oud en heeft alles om het iedereen naar de zin te maken. Voor kinderen is het land van Marianne het walhalla, waar heel veel te doen is. De stranden, bergen, gorges en meren liggen allemaal in de buurt van uw vakantiehuis in Frankrijk.

Kindvriendelijk Landhuis Frankrijk

Onze vakantiewoningen in Frankrijk waar de kinderen een graag geziene gast zijn, zijn de ideale uitvalsbasis om Frankrijk te verkennen. De vakantiehuizen liggen bovendien op levendige plekjes in de buurt van spannende pretparken, waterparken of themaparken.

Résidence Frankrijk voor kinderen

Uw kindvriendelijke landhuis in Frankrijk ligt soms in een vakantiepark. U kunt hier meestal tennissen en zwemmen en voor jong en oud worden er veel activiteiten georganiseerd. Vaak is er een Nederlandssprekend animatieteam op het park. Frankrijk grossiert in levendige bungalowparken waar kinderen centraal staan.

Kinderen welkom

Uw vakantievilla in Frankrijk, waar de kids meer dan welkom zijn, is aantrekkelijk en ligt zeer gunstig. Uw landhuis is compleet en robuust uitgerust en heeft soms een privé-zwembad waarin u en de kinderen samen heerlijk kunnen plonsen.

Abseilen Alpen

Leuke uitjes vanuit uw kindvriendelijke vakantiehuis in Frankrijk zijn er genoeg. U kunt kanovaren op de Dordogne, begeleid abseilen in de Alpen of afdalen in de nauwe spelonken van de Ardeche. Wij begrijpen als geen ander dat wanneer de kinderen zich vermaken, u ook tot rust zult komen.

Aflopende stranden

De lange kust met vaak langzaam aflopende stranden, garandeert een vakantie waarover u en de kinderen nog lang zullen napraten. Direct aan de kust of achter de kliffen die u net beklommen heeft met de kinderen, ligt uw comfortabele landhuis of vakantievilla in Frankrijk waar kinderen een graag geziene gast zijn.

Kinderen in Frankrijk

Onze vakantiehuizen in Frankrijk, waar kinderen centraal staan, zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over de kids tijdens de schoolvakantie. Die vermaken zich wel en zo komt u eindelijk toe aan een ontspannen vakantie in Frankrijk!

Bekijk ons aanbod