Alle bestemmingen in Île-de-France

De stad Parijs is een belangrijke bezienswaardigheid die u bezoekt vanuit uw vakantiehuis in Île-de-France. De lichtstad smeekt om aandacht en hetzelfde geldt voor uw leuke résidence. Île-de-France staat garant voor een heerlijke vakantie; uw huis kan in een leuk vakantiepark liggen en heeft soms zelfs WIFI.

Chalet Île-de-France

Eerst de lichtstad verkennen en de Eiffeltoren beklimmen. In de verte ligt uw vakantiehuis of gîte op u te wachten en u weet dat het laat wordt vanavond. Op de chique Champs komt u bij van bezoekjes aan de Arc de Triomphe en het Louvre en niet veel later zit u alweer in de snelle Metro op weg naar Place du Tertre en de Sacré-Cœur.

Disneyland doen!

Uw huis of manoir is het vertrekpunt voor een bezoek aan Disneyland in Marne-la-Vallée. Het fantastische park werd geopend in 1992 als Euro Disney en is een populair pretpark of themapark. Uw fraaie landhuis in Île-de-France ligt hier niet ver vandaan, dus u ontkomt niet aan een bezoek.

Huis bij Versailles

Aan leuke uitstapjes geen gebrek in Île-de-France. Uw bungalow is ook een ideaal startstation om Fontainebleau en Versailles te bezoeken. De laatste plaats met haar beroemde kasteel, gebouwd door Lodewijk XIII, ligt even ten zuiden van Parijs. Vanuit uw fraaie chalet of résidence in Île-de-France kunt u het kasteel bijna aanraken.

Vakantiehuizen Île-de-France

Het departement Seine-et-Marne kent veel uitgestrekte landerijen, koele bossen en schilderachtige frisse meren waar zwaluwen vliegles geven aan de grijze ganzen. Uw stijlvolle landhuis of bungalow in Île-de-France heeft natuurlijk een ruim terras waar u kunt kijken naar de vogels.

Vakantiehuis Île-de-France

Deze grote regio kent talloze leuke plaatsjes om te genieten van de karakteristieke cultuur, maar indien u lekker een dagje wilt thuisblijven in uw comfortabele vakantiehuis in Île-de-France zal iedereen dat begrijpen. Met een beetje geluk heeft uw vakantievilla ook een privé-zwembad!

Fabelachtig Fontainebleau

U bezoekt vanuit uw droomhuis in Île-de-France sprookjesachtige kastelen als Vaux-le-Vicomte, Château-Landon en natuurlijk staat Fontainebleau ook op uw lijstje, want hier werd het gelijknamige verdrag gesloten tussen Napoleon en de landen Oostenrijk, Pruisen, Rusland en Groot Brittannië.

Huis Île-de-France

De regio Île-de-France is een populaire regio voor fijnproevers en heeft ook veel te bieden op culinair gebied, zoals heerlijke wijnen, bier en kazen. In deze streek voelt u zich weer helemaal ontspannen en óók dát is het doel van een heerlijke vakantie in Île-de-France. Uw leuke gîte of vakantiehuis doet de rest!

Alle vakantiehuizen in Île-de-France
Aanmelden