Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

68 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw gîte in Frankrijk ademt een sfeer uit die u alleen in Frankrijk tegenkomt. Uw huisje ligt op u te wachten tussen geurende naaldwouden, langs snelstromende beken waar kanovaarders zich inspannen of aan een van de exotische stranden aan de kust. Uw vakantiewoning, bungalow of vakantiehuis in Frankrijk ligt in de buurt!

Gîtes Frankrijk

Frankrijk staat niet voor niets bovenaan het lijstje van levensgenieters. Hier kunt u het ene uur zich vergapen aan glooiende bergweiden en het volgende uur een duik nemen in de Middellandse Zee. De overblijfselen uit de Romeinse tijd en de vele historische steden zorgen ervoor dat een gîte of landhuis in Frankrijk populair is.

Gastronomisch vakantiehuis Frankrijk

Ook de gastronomen weten waarom ze in Frankrijk goed zitten. Iedere stad heeft wel een sterrenrestaurant en iedere streek heeft wel een beroemde wijn voortgebracht. Fransen zijn liefhebbers van de meest uiteenlopende streekproducten en in de keuken van uw vakantiehuisje of gîte in Frankrijk ligt altijd wel een uitdagend kookboek.

Vakantiehuizen Frankrijk

Parijs is natuurlijk publiekstrekker nummer 1 voor de liefhebbers van musea, tentoonstellingen en architectuur, maar plaatsen als Lille, Avignon of Nîmes staan natuurlijk ook op uw stedenlijstje. De Arena van Nîmes, wordt beschouwd als het best bewaarde Romeinse amfitheater. Uw leuke vakantievilla of gîte in Frankrijk is geen amfitheater, maar niet minder fraai!

Gîtes aan zee

De Côte d'Azur is populair bij strandliefhebbers met een voorliefde voor glamour en glitter, maar wanneer u liever op een surfplank de golfen van de Atlantische Oceaan trotseert, dan zijn de stranden van les Landes of de Vendée niet minder aantrekkelijk. Vanuit uw stijlvolle gîte in Frankrijk kunt u de zee bijna aanraken!

Vakantiewoningen Frankrijk

De voorkeur voor Bretagne of Normandië begrijpen we goed. Allebei hebben ze hun eigen karakter en brengen de ware francofielen in extase. Toch liever naar de bergen van de Vercors, de gorges van de Ardèche of naar de kastelen van de Dordogne? Geen punt, want onze gîtes in Frankrijk staan overal.

Bekijk ons aanbod