Alle bestemmingen in Franche Comté

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in Franche Comté

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Franche Comté

Uw vakantiehuis in de Franche-Comté ligt in een van de vier departementen Doubs, Jura, Haute-Saône en Territoire de Belfort in het oosten van het land van Marianne. Uw huis kan in een vakantiepark liggen en heeft soms zelfs WIFI of een privé-zwembad. Sommige vakantiehuizen in Franche Comté hebben het allebei.

Chalet Franche Comté

Uw vakantiehuis of gîte in Franche-Comté ligt fantastisch en indien u gek bent op grotten, kastelen en bossen waarin spechten tegen boomstammen roffelen, dan zit u hier goed. De rijke geschiedenis van de streek ziet u onder andere terug in de Citadel van Besançon, ontworpen door Vauban in de XVIIe eeuw.

Appartement bij grotten

Uw huis of manoir in de Comté ligt niet ver van de Reculée van Baume-les-Messieurs, een doodlopend dal met grotten die wel dertig miljoen jaar oud zijn. De onderaardse gangen waar u met trappen en bruggen doorheen kunt lopen, zijn een uitdaging. Vertrekpunt is fraaie résidence of manoir in Franche Comté.

Benedictijner abdij

Baume-les-Messieurs is een pareltje en wordt beschouwd als het meest fraaie plaatsje van Frankrijk. De prachtige Benedictijner abdij, die stamt uit de tiende eeuw, mag u beslist niet overslaan. Vanuit uw fraaie chalet of résidence in Franche-Comté is het plaatsje goed bereikbaar.

Vakantiehuizen Franche-Comté

Wandelaars volgen het 76 km lange traject van de Transjurassienne waarbij het massief van de Jura wordt gevolgd tussen Lamoura en Mouthe. Thuis in uw stijlvolle landhuis of bungalow in Franche Comté doet u zich tegoed aan een heerlijke fondue maaltijd, want dit is de streek van de kazen.

Gruyère de Comté

In Métabief wordt de bekende Gruyère de Comté gemaakt. Deze kaas is niet weg te denken uit de kaasfondue en is overal bekend. Ook de Raclette, een kaas met een heerlijke zachte smaak, komt hier vandaan. In uw vakantiehuis in Franche-Comté heeft u alle tijd om de verschillen te proeven!

Uitzicht op huisje Franche-Comté

Het kasteel van Joux imponeert door de architectuur en de mystieke sfeer die u overal voelt. Het kasteel ligt een flink stuk boven de weg en het uitzicht is adembenemend. Hier geven de zwaluwen de vinken vliegles en met wat geluk ziet u in de verte uw huisje in de Franche-Comté liggen!

Panoramische treinrit

De Ligne des Hirondelles ligt ook in de Comté en nodigt u uit voor een panoramische treinrit door een van de fraaiste delen van Frankrijk. Laat u trakteren op een betoverend landschap en geniet van de vergezichten. Een leuke gîte of vakantiehuis in de Franche-Comté is helemaal zo gek nog niet!

Alle vakantiehuizen in Franche Comté
Aanmelden