Alle bestemmingen in de Elzas

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in de Elzas

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in de Elzas

Uw vakantiehuis in de Elzas ligt in een klein paradijsje op een halve dag rijden van Nederland. Uw huis kan op een vakantiepark liggen met alle denkbare faciliteiten, maar kan ook vrijstaand op een heuvel liggen met uitzicht op een leuk dorp met vakwerkhuizen. Hoe dan ook, uw landhuis in de Elzas in Noord-Oost Frankrijk is sfeervol ingericht en heeft een prachtig uitzicht.

Vakantiehuizen en gîtes in de Elzas

Uw vakantiehuis of gîte in de Elzas ligt in een glooiend tot bergachtig gebied waar u fraaie wandelingen of fietstochten kunt maken. Van het noorden naar het zuiden lopen de Vogezen, een middelhoge bergketen. Uw vakantievilla in de Elzas is het vertrekpunt voor mooie tochten naar bijvoorbeeld de hoofdstad Straatsburg, Ribeauvillé, Colmar of mulhouse.

Gekleurde vakwerkhuisjes

De bont gekleurde vakwerkhuisjes in de Elzas doen uw historische hart sneller kloppen. Het oudste huis in Colmar dat in deze stijl is gebouwd, stamt uit de veertiende eeuw. Onze fraaie vakantiehuizen of bungalows in de Elzas zijn attractief gebouwd, maar we kunnen helaas niet garanderen dat ze ook in vakwerkstijl zijn gebouwd.

Coq au Riesling

Gastronomen komen aan hun trekken in de Elzas. U geniet volop van de Coq au Riesling en laat zich uitvoerig informeren over Rieslingwijn. Riesling is een witte druivensoort. Vooral in Duitsland en de Elzas is de wijn zeer geliefd en wanneer u een wijnproeverij bezoekt neem dan beslist een flesje mee naar uw gezellige chalet.

Elzas burcht

Bij het plaatsje Sélestat ligt de fantastische burcht Haut-Koenigsbourg. De ligging is fenomenaal en u hebt er een prachtig uitzicht op de Elzas, het klooster van Mont-Sainte-Odile en met wat geluk uw stijlvolle vakantievilla of vakantiehuis in de Alsace.

Huis in Elzas

Tip! Parc naturel des Ballons d'Alsace, is door UNESCO in 1989 uitgeroepen tot reservaat van de biosfeer en nodigt u graag uit voor een bezoek. Het vertrekpunt is uw comfortabele gîte of vakantiehuis in de Elzas.

Vakantiehuisje Alsace

Alle vakantiehuizen in de Elzas
Aanmelden