Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

8 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De Drôme maakt deel uit van de regio Rhône-Alpes en ontleent zijn naam aan de rivier de Drôme, een zijrivier van de Rhône. Op deze plek ontmoeten de Alpen en de Provence elkaar en op deze plek ligt uw vakantiepark aan de Drôme dromerig op u te wachten. Het begin klinkt goed!

Parkvakantie Drôme

Deze woeste wildernis met kletterende watervallen en geheimzinnige naaldbossen, afgewisseld door diepe kloven en verscholen gehuchten waar de klok al tweehonderd jaar stilstaat, ligt niet ver van uw familiepark. De Drôme heeft zoveel natuurschoon te bieden dat het u duizelt. Het rustpunt is uw vakantiepark in de Drôme.

Kasteel tussen lavendel

De Drôme is ook de streek waar u veel koele kastelen tegenkomt. Omringd door purperen lavendelvelden ligt Château de Grignan te pronken en vanaf het elegante kasteelterras is het panorama indrukwekkend. Hiervandaan kunt u kijken tot aan de Monts Vivarais in de Ardèche. Uw vakantiepark in de Drôme ligt in de verte.

Familiepark Drôme

Onze familieparken in de Drôme liggen bij plaatsjes waar de gastronomie hoog staat aangeschreven. Nyons en Valence grossieren in streekgerechten als geurige geitenkaas, pikante parelhoen, witte truffels, olijven en kastanjes. Uw landhuis in het vakantiepark in de Drôme ligt dus goed voor culinaire uitstapjes in de buurt.

Privé-zwembad Drômehuis

U beschikt over alle faciliteiten in uw charmante vakantiepark in de Drôme. Uw Drômehuis ligt tussen fraai aangelegde groene parkjes en heeft soms een privé-zwembad bij de vakantievilla. Er is meestal wifi, een sauna of recreatieruimte op het park en de meisjes van het animatieteam zorgen ervoor dat u kinderen zich niet vervelen.

Droompark Drôme

Uw domaine op het vakantiepark in de Drôme is een klein vijfsterren paleisje! Het uitzonderlijke comfort van uw vakantievilla op het park doet u even met de ogen knipperen en dan hebben we het nog geeneens gehad over het uitzicht vanaf het terras! Dromen zijn geen bedrog in de Drôme!

Bekijk ons aanbod