Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

23 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Landhuis tussen kastelen

Uw reis naar Frankrijk gaat naar een van de meest fraaie delen van het land waar het aantal kastelen ontelbaar is. De rivier de Dordogne slingert zich met veel elegantie door het oogstrelende landschap en de streek loopt over van de kleurrijke plaatsjes. De temperatuur is heerlijk en de gastronomie is wereldberoemd.

Château de Castelnaud in de Dordogne is een feestje voor levensgenieters en liefhebbers van goed bewaarde kastelen. Hoog boven op een berg ligt Château de Castelnaud. Sinds 1966 behoort het kasteel tot de historische monumenten van Frankrijk en vanaf het kasteel heeft u een adembenemend uitzicht over Beynac en misschien wel uw vakantiepark in de Dordogne.

Kanovaren Dordogne

Onze vakantieparken in de Dordogne liggen op droomplekjes waar uw hart sneller van gaat kloppen. Een kanotocht op de gelijknamige rivier is een avontuur dat u en de kinderen nooit meer gaan vergeten. Tip! Op diverse plekken kunt u een kano huren voor een droomtocht op de Dordogne. Doen!

Uw vakantiepark Dordogne

Uw vakantievilla in de Dordogne ligt nooit ver van Sarlat. De oude historische binnenstad van Sarlat is autovrij en is een genot om te verkennen. Het aantal gezellige terrasjes en leuke restaurantjes is hier ontelbaar. De St. sacerdos Sarlat kathedraal en het Présidal Paleis mag u in ieder geval niet missen. In de buurt van onze familieparken in de Dordogne liggen nog veel meer leuke plaatsjes.

Vakantievilla met zwembad

Uw vakantievilla ligt midden in een gezellig vakantiepark met fraai zwembad. U beschikt over alle faciliteiten in uw résidence in de Dordogne. Er is vaak internet, een sauna of recreatieruimte op het park en u kunt meestal tennissen of meedoen met de activiteiten van het leuke animatieteam. Uitrusten doet u op het leuke terras van uw parkwoning.

Dordogne domaine

Een domaine in de Dordogne geeft u het gevoel van een vorst. Een gevoel dat nog eens wordt versterkt door het uitzonderlijke comfort van uw vakantiebungalow op het park. In de Dordogne voelt u zich de koning te rijk!

Bekijk ons aanbod