Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

193 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw luxe vakantiehuis in de Dordogne of zoals de Fransen het noemen de Périgord, is een schot in de roos! Uw résidence heeft vaak uitzicht op de gelijknamige rivier waar kanovaarders hun walhalla vinden en is stijlvol en traditioneel ingericht. Soms ligt uw vijfsterren huis in een vakantiepark.

Luxe vakantiehuis Périgord met zwembad

Een luxe vakantiehuis of landhuis in de Dordogne doet u even met de ogen knipperen. Onze vakantiehuizen in de Dordogne hebben vaak een privé-zwembad, airco of sauna en er zijn zelfs luxe landhuizen in de Dordogne die het allemaal hebben. Onze chique vakantiehuizen in de Dordogne zijn geweldig!

Mondaine vakantievilla Dordogne

De Périgourdinse gastvrijheid is meeslepend. De Fransen doen er alles aan om het u naar de zin te maken en kijker niet gek van op wanneer men u spontaan uitnodigt om de beroemde Foie Gras (ganzenlever) en Confit de Canard te proberen. Uw mondaine vakantiehuis of vakantievilla in de Dordogne wacht geduldig.

Betoverende landschap

De mix van cultureel erfgoed en het betoverende landschap van de Dordogne hebben uw hart veroverd en bezienswaardige plaatsen als Sarlat, Bergerac, Belves of Montignac heten u welkom. Beynac is tegen een steile klif opgebouwd, en moet u zien voordat u weer teruggaat naar uw luxe vakantiehuis. De Dordogne heeft alles!

Romantische plaatsjes

Behalve veel romantische kastelen tussen bossen boordevol zomereiken en kastanjes vindt u hier veel romantische plaatsjes met leuke streekmarkten waar u producten als tijm, verse knoflook en olijven kunt bemachtigen. Vertrekpunt is uw vijfsterren vakantiehuis in de Dordogne.

Luxe vakantiehuizen Dordogne

Een mondain vakantiehuis met privé-zwembad maakt uw verblijf in de Dordogne helemaal top en ook de kids zijn blij wanneer ze kunnen zwemmen in de tuin van uw luxe landhuis. Het terras is ruim en het uitzicht is indrukwekkend. De Dordogne werkt betoverend en uw chique vakantievilla doet de rest!

Bekijk ons aanbod