Topic Travel plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en voor advertentiedoeleinden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Een selectie van onze

Alle
Frankrijk, Dordogne, Aquitaine, La Roche-Chalais
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Dordogne, Aquitaine, Villefranche-du-Périgord
8 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Dordogne, Aquitaine, Saint-Cybranet
5 personen
2 slaapkamers

Vakantiehuis huren in de Dordogne

  • Algemeen
  • Toeristische info

Het land van 1000 kastelen ligt in de Franse regio Aquitaine en bestaat voor het grootste gedeelte uit een kalksteenplateau. De gelijknamige rivier komt voort uit de stroompjes Dorde en Dogne en ontspringt in het Centraal Massief. Dit is het land van de Foie Gras (ganzenlever) en Confit de Canard. Al onze vakantiehuizen in Frankrijk liggen in de buurt van wat bijzonders.

Vakantiehuizen en kastelen

In dit heuvelachtig landschap bedekt met weiden, gescheiden door bossen van eiken en kastanjes ligt uw vakantiehuisje. In dit gebied stromen de trotse rivieren Beauronne en Vern. We vinden in dit gebied naast veel kastelen vooral uitgestrekte wouden van zomereiken, kastanjes en zeedennen.

Vakantiehuisje met allure

Uw luxe vakantiehuis in de Dordogne ligt aantrekkelijk in de schilderachtige natuur en dichtbij veel bezienswaardigheden. De Périgourdinse gastvrijheid is overweldigend. U houdt van de serene rust en het lieflijke achterland. U bezoekt graag een beroemd restaurant in de buurt. Vanaf het terras van uw vrijstaande vakantiehuis of gîte heeft u soms uitzicht op de kastelen.

Vakantiewoningen huren in de Dordogne

U kunt alle comfort verwachten in uw vakantiehuis in de Dordogne. Het vrijstaande vakantiehuisje ligt meestal op een vakantiepark met leuke vakantievilla’s of huizen. Uw vakantiehuis in de Dordogne ligt natuurlijk landelijk en heeft een fraai uitzicht. Veel van onze vakantiehuizen in de Dordogne zijn kindvriendelijk en hebben meestal een zwembad.

Uw vakantiehuisje aan de rivier

Uw kinderen worden ongetwijfeld enthousiast van hun vakantie in de Dordogne. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw vakantiehuisje. Neem ze eens mee naar een spannend kasteel of ga kanovaren op de Dordogne met afsluitend een picknick.

Rijke uitstraling

De gastvrijheid van de Périgourdins, het milde klimaat, de rijke uitstraling van de streek en het enorme aantal bezienswaardigheden zijn overweldigend. Laat u betoveren door de regio en ervaar dat ultieme vakantie gevoel vanuit uw vakantiehuisje in de Dordogne.