Alle bestemmingen aan de Côte d'Armor

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen aan de Côtes-d'Armor

Vakantiehuis Côtes-d'Armor

De Côtes-d'Armor is een Frans departement in de historische provincie Bretagne. Dit gebied is graag uw gastheer in een van de meest fraaie streken van Frankrijk en het decor voor een uiterst attractieve vakantie waar u uw vingers bij aflikt. Uw vakantiehuis ligt dromerig op u te wachten aan de Côtes-d'Armor.

Domaine Côtes-d'Armor

De Atlantische Oceaan presenteert zich hier uitbundig en de hoeveelheid romantische rotsbaaien en stranden met gezellige tentjes is onovertroffen. U geniet van de sfeer, de kleuren en de ambiance, maar de schoonheid van de natuur is het belangrijkste. Meestal ligt uw vakantiehuis aan de Côtes-d'Armor aan zee of iets verder het binnenland in.

Résidence Côtes-d'Armor

Saint-Brieuc is de hoofdstad van Côtes-d'Armor en is het levendige centrum van de streek. In de overdekte markthallen bij de kathedraal St.Étienne is het een drukte van jewelste, maar de Côtes-d'Armor kent ook talloze leuke intieme vissersdorpjes aan de kust waar u uw ogen uitkijkt. De leukste dorpjes liggen nooit ver van uw résidence. De Côtes-d'Armor is zo veelzijdig!

Vakantiehuis aan zee

Ontdek de smaak van de coquilles en laat u gerust eens verleiden tot een mooi glas Chardonnay op een knus terras aan zee. Het aantal bezienswaardigheden in deze streek is onovertroffen en u komt zintuigen tekort om alles in u op te nemen. Uw idyllische vakantiehuis aan de Côtes-d'Armor wacht wel even!

Fraai natuurreservaat

Veel plaatsen zijn goed bereikbaar vanuit uw vakantievilla. De baai van Saint-Brieuc is een plek die u echt te voet moet ontdekken om het intense gevoel te omarmen. De baai zelf ligt er al fantastisch bij, maar de natuur er omheen is ook mooi en gevarieerd. In het natuurreservaat verblijven in de winter tienduizenden vogels vanwege het milde klimaat.

Roze Granietkust

De Côte de Granit Rose is onderdeel van Côtes-d'Armor en is waarschijnlijk de meest spectaculaire kust van Noord-Bretagne. Door de invloed van wind en zee hebben de granietrotsen langs de kustlijn de meest merkwaardige vormen aangenomen. Tip! Maak vanuit uw gîte aan de Côtes-d'Armor een tochtje naar Ploumanac'h en breng een bezoek aan de indrukwekkende vuurtoren!

Bungalow Côtes-d'Armor

De zon maakt hier verrassend veel overuren en de stranden zijn een El Dorado voor zonzoekers. Overal liggen verscholen rotsbaaien waar u kunt genieten van het strand en een zwempartij in de Atlantische Oceaan. Vergeet niet het Fort La Latte uit de 14e eeuw en het havenplaatsje Erquy te bezoeken. Uw bungalow aan de Côtes-d'Armor is het vertrekpunt!

Côtes d'Armor

Alle vakantiehuizen aan de Côte d'Armor
Aanmelden