Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

177 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De Côte d'Azur staat voor Azurenkust en ligt aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk. Deze zonovergoten droomkust is het walhalla voor levensgenieters en zonzoekers. Het kan niet anders of u gaat zich prima vermaken in uw vakantiepark aan de Côte d'Azur.

Familiepark Côte d'Azur

Vanaf het terras van uw landhuis aan Côte d'Azur heeft u meestal een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee. De Côte d'Azur laat zich hiervandaan in alle standen bewonderen en plaatsen als Saint-Tropez, Monte-Carlo, Cannes of Monaco doen uw vakantiehart sneller kloppen. Deze pareltjes zijn goed bereikbaar vanuit uw familiepark aan de Côte d'Azur.

Vakantiepark Azurenkust

De gastronomische Côte d'Azur heeft karakter en de lokale markt barst uit zijn voegen van de Provençaalse producten als olijven, honing of vijgen. De elegante dorpjes met de okerkleurige huizen in de piepkleine straatjes geven u een ontspannen gevoel en hetzelfde geldt voor uw résidence op het vakantiepark aan de Côte d'Azur.

Landhuis op vakantiepark

Onze vakantieparken aan de Côte d'Azur passen helemaal in het droomplaatje dat u heeft van Zuid-Frankrijk. De Côte d'Azur heeft gewoon teveel om op te noemen en de hoeveelheid leuke stranden is indrukwekkend. Uw landhuis op het vakantiepark aan de Côte d'Azur doet de rest.

Familiepark met privé-zwembad

Uw vakantievilla aan de Côte d'Azur heeft eigenlijk teveel comfort. Uw vakantievilla ligt midden in een exotisch vakantiepark met uitdagend zwembad. Er is meestal wifi, een tennisbaan of recreatieruimte op het park of u kunt meedoen met de fitness oefeningen van het leuke animatieteam. Met wat geluk heeft uw vakantievilla zelfs een privé-zwembad!

Côte d'Azur cocktail

Een domaine aan de Côte d'Azur is een magische cocktail van zon, ontspanning en comfort. Uw vakantievilla op het park is puur verwennerij en wij durven gerust te wedden dat u volgend jaar weer naar een familiepark aan de Côte d'Azur wilt!

Bekijk ons aanbod