Alle vakantiehuizen aan de Côte d'Azur

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen aan de Côte d'Azur

De Côte d'Azur is een feestje voor levensgenieters die houden van cultuur, zon, zee en strand. Aan de mondaine kuststrook in Zuid-Frankrijk treft u lange zandstranden aan en de temperatuur van de Middellandse Zee is meer dan aangenaam te noemen. Onze vijfsterren vakantiehuizen, bungalows of landhuizen aan de Côte d'Azur werken als een magneet op gelukzoekers!

Vijfsterren vakantiehuizen Côte d'Azur

Onze luxe vakantiehuizen aan de Côte d'Azur liggen uitbundig te pronken aan de zonovergoten kust van de Middellandse Zee waar kleine romantische rotsbaaien worden afgewisseld door uitbundige chique plaatsen waar u uw ogen niet vanaf kunt houden.

Luxe vakantievilla’s Côte d'Azur

Monaco, Cannes en Saint-Tropez kent u eigenlijk alleen van de ansichtkaarten, maar de Côte d'Azur heeft ook een idyllisch achterland dat u ongetwijfeld zal bekoren met serene dorpjes waar oude wijze mannen wat keuvelen op het plein tussen de platanen. De leukste dorpjes liggen nooit ver van uw chique résidence aan de Côte d'Azur.

Boot naar St. Marguerite

Op de Place de la Caste in Cannes kunt u nog een deel van de oude stadsmuur zien en vanaf de kleurrijke haven kunt u met de boot naar St. Marguerite. U eet Magret de canard in een van die leuke restaurantjes en probeert een Châteauneuf-du-Pape. Het is vakantie, uw luxe vakantiehuis aan de Côte d'Azur wacht wel even!

Indrukwekkende achterland

Vanaf het terras van uw vijfsterren vakantievilla aan de Côte d'Azur heeft u, met wat geluk, uitzicht op de ontelbare stranden of het indrukwekkende achterland waar u nog restanten kunt vinden van oude Romeinse beschavingen. Het aantal golfbanen is ontelbaar!

Chique bungalow Côte d'Azur

De zon maakt hier overuren en de stranden zijn aanlokkelijk. Overal liggen brede kleine rotsbaaien waar u uw handdoekje kunt neerleggen en genieten van een zwempartij in de zee. Uw luxe bungalow aan de Côte d'Azur ligt goed!

Alle vakantiehuizen aan de Côte d'Azur
Aanmelden