Een selectie van onze vakantiehuizen in Six-Fours-les-Plages

Alle vakantiehuizen in Six-Fours-les-Plages
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Six-Fours-les-Plages
6 personen
3 slaapkamers

Vakantiehuizen in de omgeving van Six-Fours-les-Plages

Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Évenos
8 personen
5 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Le Revest-les-Eaux
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Toulon
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, La Cadière-d'Azur
8 personen
4 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Carqueiranne
4 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Hyères
8 personen
4 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Hyères
5 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Hyères
7 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Hyères
4 personen
1 slaapkamer

Vakantie in Six-Fours-les-Plages

  • Toeristische info

Uw vakantiehuis bij de badplaats Six-Fours-les-Plages ligt in een van mooiste delen van Frankrijk in het departement Var. De naam Six-Fours-Les-Plages verwijst naar de vestingwerken die in 600 jaar vóór Christus werden gebouwd om zich tegen de barbaren te beschermen. Van de Barbaren hebben we geen last meer. De uitgestrekte badplaats bestaat nu uit vredige dorpjes en heeft een fraaie 18 km lange kuststreek.

Cap Nègre
Dit is een nabijgelegen militair verdedigingswerk dat onder koning Louis-Philippe is aangelegd. Het bouwwerk bevat een historisch centrum dat gewijd is aan de militaire activiteiten die hier ooit op zee plaatsvonden. Een wandeling over Ile d'Embiez is dan ook een echte voltreffer! Bewonder vooral de kleine jachthaven, één van de oudste van het Middellandse Zeegebied.

Hyères
Het oude stadcentrum van Hyères barst werkelijk uit zijn voegen van de bezienswaardigheden. Uw vakantiehuisje bij Six-Fours-les-Plages ligt hier niet ver vandaan. Hier vindt u de ruïnes van het Château des Aires, het Massillonpleintje met de Tempelierstoren en de beroemde Massillonpoort. Maar ook de Tunesische Villa en de Villa Mauresque zijn aanraders. Tijd over? U kunt uw kinderen geen groter plezier doen dan een tochtje te maken naar de eilanden van Hyères.

Toulon
Toulon is de belangrijkste militaire haven van de Franse kustlijn aan de Middellandse Zee. In een 18e eeuwse arsenaal van Toulon vindt u modellen beeldhouwwerken, maquettes en schilderijen die zeker de moeite waard zijn. Toulon is een verrassend leuke stad om te winkelen en heeft talloze restaurantjes en kleurrijke barretjes waar de matrozen van de grote zeeschepen zich verzamelen.

Uw vakantiehuis bij Six-Fours-les-Plages
Uw mooie gîte of vakantiewoning bij Six-Fours-les-Plages ligt in een levendige en culturele omgeving die erom vraagt om ontdekt te worden. Niet alleen de kust, maar ook het indrukwekkende achterland kent talloze leuke dorpjes die u beslist moet bezoeken. Wedden dat u volgend jaar weer naar Six-Fours-les-Plages wilt?