Een selectie van onze vakantiehuizen in Saint-Nectaire

Alle vakantiehuizen in Saint-Nectaire
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Saint-Nectaire
4 personen
2 slaapkamers

Vakantiehuizen in de omgeving van Saint-Nectaire

Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Beaulieu
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Miremont
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Beaulieu
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Beaulieu
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Saint-Beauzire
6 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Bort-les-Orgues
2 personen
2 slaapkamers

Vakantie in Sainte-Maxime

  • Algemeen

Sainte-Maxime is onlosmakelijk verbonden met St. Tropez en wordt in een adem genoemd met de Côte d'Azur, de beroemde kuststrook in het zuiden van Frankrijk waar liefhebbers van een mondaine Zuid-Franse sfeer hun eldorado vinden. Uw leuke gîte of vakantiehuis in Sainte-Maxime is het vertrekpunt voor een heerlijke vakantie.

Vakantiechalet Sainte-Maxime

Slenter door de nauwe straatjes van het dorp en laat u verrassen door de kleurrijke marktjes boordevol verse streekproducten als tijm, wilde knoflook en honing. Drink op een terras een glas pastis en beklim met een gekleurd gezicht de 127 meter hoge Semafoor en geniet van het uitzicht op het massif des Maures en uw stijlvolle chalet of vakantiehuis.

Sainte-Maxime résidence

Vet omcirkeld in uw reisgids staat Saint-Tropez en vanuit uw vakantiehuis, domaine of chalet in Sainte-Maxime is het uitstapje snel gemaakt. De plaats dankt haar bekendheid aan filmster Brigitte Bardot. De chique haven, de gezellige terrasjes en natuurlijk de flamboyante stranden zijn zeer populair.

Romantisch stadje

Plaatsen als Antibes, Grasse of Port Grimaud zijn snel te bereiken vanuit uw vakantiehuis. Sainte-Maxime ligt op een steenworp van Port Grimaud. Het romantische stadje wordt ook wel Klein-Venetië genoemd en een boottochtje bij avondlicht door de vele kanalen mag u niet overslaan. Uw gezellige vakantiehuis in Sainte-Maxime ligt in de buurt!

Filmsterren bij vakantiehuis

Het jaarlijkse filmfestival in Cannes is een échte aanrader voor de liefhebbers van films en filmsterren. Het beroemde festival vindt in mei plaats en het uitje vanuit uw fraaie vakantiehuis in Sainte-Maxime is echt leuk!

Stijl van de Côte d'Azur

Uw vakantiehuisje bij Sainte-Maxime ligt in een zeer aansprekende regio waarin u zich nooit gaat vervelen. Uw chalet ligt soms in een vakantiepark met veel faciliteiten en indien u zich in de stijl van de Côte d'Azur wilt ontspannen, vraag dan bij uw boeking gelijk om een privé-zwembad bij uw huis in Sainte-Maxime.