Een selectie van onze vakantiehuizen in Saint-Maximin

Alle vakantiehuizen in Saint-Maximin

Vakantiehuizen in de omgeving van Saint-Maximin

Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Uzès
4 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Saint-Siffret
9 personen
4 slaapkamers
15 personen
7 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Flaux
8 personen
4 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Flaux
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Flaux
6 personen
3 slaapkamers
8 personen
5 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Lédenon
5 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, La Capelle-et-Masmolène
8 personen
4 slaapkamers
8 personen
4 slaapkamers

Vakantie in Saint-Maximin

  • Toeristische info

Saint Maximin-la-Ste. Baume ligt bijzonder gunstig voor wie niet alleen de stranden van de Middellandse Zee wil bezoeken, maar ook wil ruiken aan een prachtige bosrijke omgeving gecombineerd met de gezelligheid van een (historierijke) stad. De afstand van St. Maximin (genoemd naar de fraaie bergketen La Ste.

Baume, die u zeker te voet of per mountainbike moet verkennen) naar zowel Aix-en-Provence als Marseille bedraagt ca. 40 km, zodat u na een paar uurtjes wandelen of zonnen de dag fantastisch kunt afsluiten met een citybezoek. In de sfeervolle centra van beide kunt u leuk winkelen en vindt u talloze terrassen en restaurantjes.

Wat het strand betreft, dit vindt u o.a. bij Cassis, beroemd om zijn calanques (35 km). Een uurtje noordwaarts ligt het Lac de Ste. Croix met de indrukwekkende Gorges du Verdon; een uurtje oostwaarts Cannes en vervolgens Nice. Golfliefhebbers vinden op slechts 8 km de fraaie golfbaan van Nans-les-Pins. Voor tennis, fietshuur, markt, alle boodschappen en natuurlijk restaurants kunt u terecht in St. Maximin, met die indrukwekkende basiliek.