Een selectie van onze vakantiehuizen in Aix-en-Provence

Alle vakantiehuizen in Aix-en-Provence
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Provence, Aix-en-Provence
4 personen
2 slaapkamers

Vakantiehuizen in de omgeving van Aix-en-Provence

Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Gréasque
8 personen
4 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Provence, Lambesc
2 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Provence, Pertuis
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Provence, Lambesc
4 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Côte d'Azur, Trets
9 personen
5 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Vaucluse, Lauris
5 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Provence, Mallemort
7 personen
2 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Provence, Mallemort
8 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Provence, Mallemort
5 personen
1 slaapkamer

Vakantie in Aix-en-Provence

  • Algemeen

Aix-en-Provence is een voltreffer wanneer u van mooie steden houdt! Deze stad in het zuidelijk deel van Frankrijk wordt door velen beschouwd als een van de mooiste steden van Frankrijk en uw sprookjes landhuis of bungalow in Aix-en-Provence ligt vlakbij het centrum of net even buiten de stad!

Résidence Aix-en-Provence

Aix-en-Provence is een echte plaats voor levensgenieters. Slenter door deze historische hoofdstad van de Provence en bewonder het architecturaal patrimonium, bewandel Le Cours Mirabeau en drink een glaasje Chardonnay op een van de leuke terrasjes. Uw vakantiehuis of domaine bij Aix-en-Provence wacht wel even.

Vakantievilla Aix-en-Provence

Uw reisgids vermeldt dat paviljoen Vendôme een echte bezienswaardigheid is. U vindt hier prachtige schilderijen, tekeningen en andere kunstobjecten uit de 17e eeuw. Uw gîte of appartement in Aix-en-Provence ligt op de mooiste plek om te genieten van de stad.

Vakantievilla Aix

Onze vakantiehuizen in Aix liggen ideaal voor uitstapjes naar de Camargue waar wilde witte paarden de vlaktes domineren. De Alpilles, de Lubéron en de Middellandse Zeekust liggen dichtbij en uw vakantiehuis of vakantievilla bij Aix-en-Provence zorgt voor ontspanning na afloop.

Zelfportret van Rembrandt

Het Musée Granet zouden we bijna vergeten. Dit museum is genoemd naar de schilder François Granet en is een van de belangrijkste Franse provinciale musea. Het museum heeft zelfs een zelfportret van Rembrandt in haar bezit. Uw huis of vakantiewoning in Aix-en-Provence heeft helaas geen echte Rembrandt hangen.

Vakantiehuis bij golfbaan

Aix-en-Provence kent voldoende redenen voor een bezoek. Tel daarbij op het onovertroffen klimaat, de vele golfbanen in de buurt en de karakteristieke sfeer van de Provence en uw vakantie zal zeker slagen. Uw sfeervolle vakantiehuis of bungalow in Aix-en-Provence doet de rest.

Privé-zwembad bij chalet

Uw landhuis in Aix-en-Provence ligt soms in een vakantiepark met veel faciliteiten. Er is bijna altijd een restaurant op het park en een tennisbaan zorgt voor nog meer ontspanning. Indien de warmte u teveel wordt, zorgt het privé-zwembad bij uw résidence voor verkoeling.