Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

140 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De Côte d'Azur aan zee is graag uw gastheer in een van de meest fraaie streken van Zuid-Frankrijk. Dit is het decor voor een uiterst attractieve vakantie waar u uw vingers bij aflikt en in deze zonovergoten streek ligt uw vakantiehuis dromerig op u te wachten aan de Côte d'Azur. Aan zee vindt u veel fraaie stranden.

Domaine Côte d'Azur aan zee

De Middellandse Zee presenteert zich hier uitbundig en de hoeveelheid romantische rotsbaaien en lange stranden met gezellige tentjes is onovertroffen. U geniet van de sfeer, de kleuren en de ambiance. Vaak ligt uw vakantiehuis aan de Côte d'Azur, aan zee of iets verder het binnenland in.

Résidence Côte d'Azur Middellandse Zee

Plaatsen als Monaco, Nice, Cannes en Saint-Tropez staan vet omcirkeld op uw verlanglijstje, maar de Côte d'Azur kent ook talloze leuke intieme vissersdorpjes aan de kust waar u uw ogen uitkijkt. De leukste dorpjes liggen nooit ver van uw résidence aan zee. De Côte d'Azur is zo veelzijdig!

Vakantiehuis aan zee

Ontdek de lokale druivenrassen die de fameuze Provençaalse Rosés hun bijzondere smaak geven. Na een partijtje golf op een van die mooie banen in de omgeving, eet u Magret de canard en probeert een Châteauneuf-du-Pape op een mooi terras aan zee. Uw vakantiehuis aan de Côte d'Azur wacht wel even!

Beroemd filmfestival

Veel plaatsen zijn goed bereikbaar vanuit uw vakantievilla aan zee. Aan de Côte d'Azur ligt ook Cannes. Ieder jaar wordt in Cannes het beroemde filmfestival gehouden. Dit is een belangrijk evenement voor de filmindustrie.

Bungalow aan zee Côte d'Azur

De zon maakt hier overuren en de stranden zijn een eldorado voor zonzoekers. Overal liggen brede kleine rotsbaaien waar u kunt genieten van het strand en een zwempartij in de Middelllandse Zee. Uw bungalow aan de Côte d'Azur ligt goed!

Bekijk ons aanbod