Topic Travel plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en voor advertentiedoeleinden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Een selectie van onze

Alle
Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Provence, Le Luc
6 personen
3 slaapkamers
Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Provence, Théoule-sur-Mer
12 personen
4 slaapkamers
Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Provence, Sainte-Maxime
8 personen
4 slaapkamers
Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Provence, Sainte-Maxime
10 personen
5 slaapkamers

Vakantiehuisje tussen olijfbomen

  • Algemeen
  • Toeristische info

Een vakantie aan de Côte d'Azur is een vakantie voor levensgenieters. De olijfboom is het symbool voor Provençaalse wijsheid en eeuwigheid. Uw vakantie gaat waarschijnlijk ook een eeuwigheid duren. De Côte d'Azur is wereldberoemd. Onze vakantiehuizen in Frankrijk liggen overal vlakbij en worden ook wereldberoemd… in uw vakantie!

Lavendelvelden

Onze vakantiehuizen aan de Côte d'Azur hebben uitzicht op de lavendelvelden. De Var is een rijke streek met verscholen kerken, romantische abdijen en slaperige dorpjes met kleine pleintjes waar de dorpsbewoners nog tot laat in de middag keuvelen om de laatste dorpsnieuwtjes te bespreken. Lavendel- en zonnebloemvelden wisselen elkaar af.

Een vakantiehuisje bij Saint-Tropez

Uw vakantiehuis aan de Côte d'Azur ligt midden in de natuur. Vanaf het terras van uw kindvriendelijke vakantiehuis of gîte in Frankrijk heeft u een fenomenaal uitzicht op de Provence en de Azurenkust. Ga op ontdekkingsreis langs de Franse Rivièra en bezoek natuurlijk Nice, Cannes, Saint-Tropez of Monaco.
Vakantiewoningen aan de Côte d'Azur

U hebt uiteraard alle comfort in uw luxe vakantiehuis aan de Côte d'Azur. Het vrijstaande vakantiehuisje of appartement ligt centraal, vaak in een vakantiepark met zwembad, en soms in de buurt van andere huizen of vakantievilla’s. Uw vakantiehuis aan de Côte d'Azur ligt vaak direct aan zee.

Culinair vakantiehuisje huren

Een vakantie in de Provence-Alpes-Côte d'Azur betekent vooral veel genieten. Bezoek een van de oude en pittoreske vissersdorpjes aan de kust en laat u een traditionele Bouillabaisse serveren. Wijnen uit deze streek zijn samengesteld uit stabiele druivenrassen met een lange geschiedenis. Proef de lokale druivenrassen die de fameuze Provençaalse Rosés hun bijzondere karakter geven.

Wereldberoemd in de Provence

Uw vakantiehuis aan de Côte d'Azur geeft u het complete Franse vakantiegevoel. Tel daarbij op het enorme aantal bezienswaardigheden en de gastronomie van de Provence. De Azurenkust is wereldberoemd. Ervaar dat gevoel vanuit uw eigen vakantiehuisje. U komt uitgerust weer terug van de Azurenkust. Gegarandeerd.